Skarbie ja też przez wiele lat byłam jak szkieletor. Już o tym pisałam, że przy wzroście 170 cm ważyłam 51 kg. Niestety nic nie pomagało i nie mogłam przytyć, nawet po urodzeniu dziecka wróciłam do tej wagi. To przyjdzie z czasem, a właściwie z wiekiem. Nie mówię, że teraz jestem gruba, ale lepiej bym się czuła po zrzuceniu 2-3 kg.
A tak poza tym figurkę masz super, tylko pozazdrościć

---------- Dodano o godzinie 07:50 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 07:49 ----------

Cytat Napisał alfa14 Zobacz post
Słuchajcie dziewczyny moja mama mi ostatnio dała taką roślinke wysuszoną nazywa sie "stevia " .ja to zapażam jak herbateke i pije zamiast płynów wywar jest smaczny bo roślinka jest słodka w smku jak cukier a właściwie to sporo słodsza od cukru wiec do szklanki daje sie 3 listki góra.Ona zmniejsza apetyt i rególuje poziom węglowodanów w organiżmie .mój tato zchódł na niej 12 kilo a miał już niezłą oponke .ona jest słodka a bez cukru acha i działa przeciw bakteryjnie wiec mogą ja pić nawet dzieci ja pije ją 2 tygodnie i już widze że niej mam ochote na słodycze i nie chodze ciągle głodna . zobaczymy po miesiącu jaki bedzie efekt teraz mi mam obiecała przepis na ciasto ze steVią wiec hura bede miała odchudzające ciasto.
Powiedz, gdzie tą roślinkę można kupić Chętnie będę ją parzyła mężowi, a przy okazji sama trochę spróbuję