u mnie wymogi co do dezynfekcji są ścisłe i nie da rady wpłynąć na sanepid żeby cokolwiek zmienić
ja wybrałam:
dezynfekcje narzędzi przez zamoczenie - środek Lysoformin 3000i Seku ExtraKod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treśćdo tego podpisana umowa o autoklaw - uważam że jest potrzebnaKod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść
dezynfekcje powierzchni - Incidin Liquid Spray
dezynfekcje dłoni i rąk - AHD 2000Kod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treśći Skinsept PurKod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treśćdezynfekcje stóp - Incidin M sprayKod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treśćdo tego mydła antybakteryjne i dezynfekujące, maseczka na twarz i rekawiczki winylowe (mam uczulenie na lateks)Kod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treśćczysto i bezpiecznie
![]()
nie wyobrazam sobie ze ktoregos punktu mialabym nie zastosowac![]()