Strona 30 z 239 PierwszyPierwszy ... 202627282930313233344080130 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki 726 do 750 z 5973

Temat: co teraz robicie....

Domyślnie

a ja właśnie gaam z jakimś jeleniem na gg....
    Iz

Wymyśliła sobie, że kiedyś będzie tak cholernie szczęśliwa.... I będzie

Domyślnie

niedawno wróciłam z pobrania krwi i mnie tak łapy bolą że masakra trzy razy mi sie wbijali i teraz mam za******e siniole :/ auuuuuuuuuuuuuaaaaaaaaaaaa
    Iz

Domyślnie

ile tej krwi ci spuścili ? to na jakieś badania czy po prostu oddajesz krewke ?

Domyślnie

na badania , ale ja to mam takie żyły których nie widac albo jak już widac to cieniutki i jak mi się wbijają to te france uciekają... tak więc masakra. A chciałam krew oddac ale niestety w moim przypadku to se mogę pomarzyc bo przy mojej chorobie nie mogę ...
    Iz

SuperVIP Avatar ivonna70

Domyślnie

Dzidzia to jakaś sierota chyba Ci się wkuwała, albo początkująca.

Domyślnie

nie no ja mam takie żyły , dopiero dwa razy mi się zdarzyło żeby za pierwszym razem mi się ktoś wkuł ...
    Iz

SuperVIP Avatar ivonna70

Domyślnie

Ja po skończeniu szkoły pracowałam przez kilka lat w punkcie krwiodawstwa jako sekretarka medyczna i uwierz mi, że wprawiona w pobieranie krwi pielęgniarka zawsze znajdzie żyłę. Czasami byłam w szoku, bo kompletnie nie było nic widać, a one wbijały się bezbłędnie. Ale w poradniach rzadko można trafić na doświadczoną pielęgniarkę.

Zabierzcie jej klawiaturę ;-) Avatar szpila59

Domyślnie

mi wbijała kiedyś babka w jedną ręką a później 2 razy w drugą bo trafić nie mogła.. O.o... a moja siostra po pobieraniu krwi zemdlała w kibelku...
    Własnie sobie rzodkieweczki myłam i patrze... a tam gigantyczny robal łązi mi po rzodkiewkach i chce wejsc na moją rękę Ale wrzasnęłam, kurde myślałam że zwału dostanę... później odczerpić się nie chciał, a ja z niechcęcią jem teraz rzodkiewki...

Domyślnie

a ja już sama nie wiem jak to z tymi pielęgniarkami jest , bo w szpitalu tak samo nie potrafili się wbic i na dodatek jeszcze usłyszałam że jak będe miec wypadek to mam przerąbane bo nawet kroplóki mogą mi nie wbic...Szpila jak napisałaś o tych rzodkiewkach to się teraz będe zastanawiac czy zjesc czy nie heh
    Iz

SuperVIP Avatar ivonna70

Domyślnie

Cytat Napisał szpila59 Zobacz post
    mi wbijała kiedyś babka w jedną ręką a później 2 razy w drugą bo trafić nie mogła.. O.o... a moja siostra po pobieraniu krwi zemdlała w kibelku...
    Własnie sobie rzodkieweczki myłam i patrze... a tam gigantyczny robal łązi mi po rzodkiewkach i chce wejsc na moją rękę Ale wrzasnęłam, kurde myślałam że zwału dostanę... później odczerpić się nie chciał, a ja z niechcęcią jem teraz rzodkiewki...
    Małego robaczka się wystraszyłaś A pomyślałaś jak on się przestraszył Ciebie jak zobaczył kogoś tak dużego.

Domyślnie

on był wielkiii.. gdzieś tak z centymetr... no co jak byłam mała to dżdżownice do ręki brałam, do domu, hodowałam, żuczki i inne robaczki.. a teraz... bożeee.. strasznie się boję nawet biedronki a jak muchę mam w pokoju to w życiu tam nie wejdę...

Molestantka klawiatury

Domyślnie

No tak teraz temat o robaczkach,hihi ja w sobote podlewalam moje ziola i sobie tak podlewam miete i tez myslalam ze zawalu dostane bo mi miete podjadala wielka gigantyczna zielona gonsiennica,brrrrrrrrr

Domyślnie

a feee.. a ja widziałam filmik jak babka zjadła właśnie taką gigantyczną zieloną gąsienicę zeby chłopakom zainnponować.... ciekawe który póxniej chciał się z nia całować

SuperVIP Avatar ivonna70

Domyślnie

Ja nie boję się robaczków ani zwierząt. Ale jest jedno stworzonko, które mnie przeraża do tego stopnia, że ze strachu potrafię nawet zemdleć. To się nazywa arachnofobia.

Domyślnie

oj ja tez się boję pająków....
    Iz

Domyślnie

ooooooo a ja do pajączków nic nie mam byleby nie były za blisko mnie takich wielkiiich włochatych się nie boję, ale te łazienkowe, z cienkimi nóżkami, albo takie małe, grubiutkie i czarne... to zwiewam gdzie pieprz rośnie

Molestantka klawiatury

Domyślnie

Ale babola napisalam ale tak to jest jak sie tu siedzi,najlepsze to to ze zastanawialam sie co to jest po polsku bo po angielsku to wiedzialam i szukalam tego paskudnego zwierzatka

hehehehe Avatar Agusia_pa2

Domyślnie

Ja też się nie boję robaczków...co do żodkiewek to patrzcie dokładnie bo są czasami robaczywe z fajnym białym grubaśnym mieszkańcem ale to widać jak się rozkroi i są takie brązowe tuneliki...
    Ja jak jest okazja to oddaje krew, na razie 2 razy mi się udalo oddać...mam A- więc zawsze się przyda bo rzadsza grupa a wbijać się do mnie mogą bez problemu hehehe wsio mi widać
    Nie patrz nigdy na twarz, czy piekna i mila. Patrz tylko na serce, bo w nim dobroć i sila

SuperVIP Avatar ivonna70

Domyślnie

Cytat Napisał Agusia_pa2 Zobacz post
    Ja też się nie boję robaczków...co do żodkiewek to patrzcie dokładnie bo są czasami robaczywe z fajnym białym grubaśnym mieszkańcem ale to widać jak się rozkroi i są takie brązowe tuneliki...
    Ja jak jest okazja to oddaje krew, na razie 2 razy mi się udalo oddać...mam A- więc zawsze się przyda bo rzadsza grupa a wbijać się do mnie mogą bez problemu hehehe wsio mi widać
    A jaką masz grupę krwi

hehehehe Avatar Agusia_pa2

Domyślnie

A minus Oddałabym też szpik ale na razie jeszcze się waham...
    Nie patrz nigdy na twarz, czy piekna i mila. Patrz tylko na serce, bo w nim dobroć i sila

Domyślnie

A ja nie wiem jaką mam Nie mam tego nigdzie zapisane w żadneeeej ksiązeczce

---------- Dodano o godzinie 11:21 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 11:19 ----------

szpik no nieźle... Widziałam w Dr. House'ie jak pobierał facet bez znieczulenia, bo gdyby mu dał to by umarł.. ale się darł chłopak jeeezu...

Domyślnie

Cytat Napisał Agusia_pa2 Zobacz post
    A minus Oddałabym też szpik ale na razie jeszcze się waham...

ooo to jak bym kiedyś krwi potrzebowała to się do Ciebie zgłoszę hehe , własnie dlatego chciałam krew oddawc bo mam ta samą grupę ... no ale niestety nie mogę... o szpiku tez myslałam ale pewnie też nie mogę :/
    Iz

Instruktor Mistero Milano Avatar Anna Kosińska

Domyślnie

a Ja juz kochane jestem ruda...hihihi no a dzisiaj mam wolne az do niedzieli wiec dzisiaj funduje sobie rzesy takie dlugie i zalotne...bo samemu to juz troche trudniej zrobic to dokladnie...a jutro ruszam na Holandie,odpoczac troche...

SuperVIP Avatar ivonna70

Domyślnie

Cytat Napisał annamon79 Zobacz post
    a Ja juz kochane jestem ruda...hihihi no a dzisiaj mam wolne az do niedzieli wiec dzisiaj funduje sobie rzesy takie dlugie i zalotne...bo samemu to juz troche trudniej zrobic to dokladnie...a jutro ruszam na Holandie,odpoczac troche...
    Oj będzie się działo

Domyślnie

o Ty szczęściaro nie dośc że odpoczniesz sobie to jeszcze rzęski będziesz miała śliczne to my prosimy o zdjęcie z Twoją metamorfozą
    Iz

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)