Cytat Napisał szpila59 Zobacz post
ja od dzisiaj zamierzam przejsc na dietę chcę schudną te 5 kilo jak będę miała ochotę na ciasto, albo na czekoladki będę pisać bo nie wiem czy sama wytrzymam dzisiejsza waga... 55.6 przy wzroście 165cm...
taka gruba to ja nie jestem (przynajmniej mi się tak wydaje) bo chyba grube kosci mam po tacie jeszcze nic nigdy nie złamałam, skręciłam, wybiłam, nawet gdy spadł mi wieeeelgachny kaloryfer na nogę i mi ją przygniótł. Kosć cała - noga obita
A ja Cię rozumiem. Nie masz jakiejś nadwagi, ale skoro lepiej się będziesz czuła, to jasne, że bierz się za jakąś dietkę.

---------- Dodano o godzinie 15:34 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 15:32 ----------

Cytat Napisał moniczka690 Zobacz post
mój facet widząc jak się mecze powiedział że jak schudnę do 65 to weźmiemy ślub hmm i wiecie co tez jakoś nie mogę wytrzymać ale obiecuje od soboty zaczynam znowu jutro zakupy i startuję
Muszę przyznać, że pomysłowy Twój narzeczony. Całkiem dobry sposób na zmotywowanie. Muszę sobie pozapisywać Was wszystkie, bo zaczynam się gubić, kiedy która zdaje relację z wyników.
Kamis ty też się dołączasz