nie nie ja się nie odchudzam![]()
nie nie ja się nie odchudzam![]()
mój rekord w odchudzaniu to 3 kilo w 8 dninie wiem jak ja to zrobiłam
jadałam troszkę mniej, zero słodyczy, trochę poćwiczyłam iiii... udało się
.. No ale znowu przytyłam i za dietkę się biorę
Uwielbiaaam słonecznik i zwykłą gumę do żucia więc nie bardzo mi się później jeść będzie chciało
Ale ze słodyczami największy problem
mam nadzieję, że dam radę
za tydzień w czwartek podam czy coś w mojej wadze się zmieściło
Niedawno znalazłam pewną radę w internecie . Niektóre gwizdy też to wykorzystują, że przeed zjedzeniem czegoś można skropić to duuużą ilością cytrynyZa dużo chyba wtedy nie zjemy
... Ja wolę jednak inny sposobik : po prostu częęśto myć ząbki
Nie dość żę będą ładnejsze to jeszcze po miętowym smakku pasty chyba nikt ie ma ochoty na to żeby się obrzerać, bo kto lubi gorzkie żarcie?
![]()
ja tak mam... często wstaje w nocy i tłukę się młotkiem ubijając kotlety... czasem robię jajecznicę z 8 jajek, kiedyś to nawet robiłam placki ziemniaczane i krokiety... wprawdzie zjadłam je o 4 rano bo zanim zrobiłam naleśkiki i mięso się ugotowało to troche minęło... ale nie mam problemu z nadwagą... waże 47,5 przy 155cm
ale co do diet to mam taką jedną od mojej koleżanki która z reszta pochłania żarcie tak samo jak i ja... tonami... 4 razy w roku robi sobie taką dietkę oczyszczającą i zmniejszającą żołądek: ja ją sobie robie pezrważnie tydzień po świętachi naprawdę 3 dni mi wystarcza i żołądek mi się skurczy
jak ktoś chce to se skorzysta:
to jest dieta 5 dniowa je się produkty tyle ile wejdzie do żołądka w weekend je się normalnie i w razie potzrby dietę sie powtarza ale nie dłuzej niż 4 tygodnie. przez te pięc dni je się non stop to samo ale jak się chce to się wytrzyma:
10.00 serek topiony (mogą być 2) (może być smakowy)+ kawa (bez mleka i cukru)
12.00 jajko+ pomidor (mogą być 2 jaja i 2 pomidory)
14.00 jabłko (dowolnej wielkości)
16.00 20dkg sera białego (może być twaróg, bieluch, wiejski, jaki kto lubi)+ ogórek lub papryka (dowolnych rozmiarów)
18.00 nic
20.00 1 lampka wina czerwonego wytrawnego (jak ktoś ma małe kieliszki to małe, jak ktoś ma wiadro to wiadro)
Woszczur ta Twoja dieta dosyć oryginalnamoże kiedyś spróbuje
jutro moja kolej przyznania się do grzechów..![]()
Iforum
miłośniczka akrylu![]()
A ja sobie postanowiłam, że nie będę jadła makaronu i ziemniaków i poskacze sobie trochę na skakance...ale coś czuje, że nie dam rady...
i jeszcze chciałam sobie wyrzeźbić brzuch i poćwiczyć do szpagatu ale chyba za wysokie mam ambicje i skończy się tak jak zawsze![]()
Dzisiaj piątekBasia40 czekamy na informację. Wczoraj czarnulka81 się nie pokazała, a szkoda.
a ja chyba dostanę po tyłkuo przytyłam 400 gr,ale to wizyty rodzinki z anglii (nasza forumowa cukinia) hihi i inne
ale budzę się na nowo do dietek MŻ
![]()
i masz rację, bo lanie się należą. Za tydzień mają być lepsze wiadomości.
![]()
wspieramy cię niezależnie od wyniku
![]()
to ja grzecznie melduje kilogram mniej![]()
![]()
Iforum
miłośniczka akrylu![]()
brawo Madziu![]()
![]()
a może mi ktoś powiedzieć dlaczego rano ważyłam 55.1 kg , a wieczorem 54.5kg![]()
Mogło być tak, że poprzedniego dnia wieczorem zjadłaś dużo, a w nocy trawienie trwa dużo dłużej, więc rano ważyłaś więcej. Lub drugi powód - w ciągu dnia zjadłaś bardzo mało, do tego wysiłek fizyczny i zmęczenie i dlatego wieczorem mniej.
chyba jednak to drugie![]()
no dobra pol kilo mniej
nie duzo ale zawsze cos
grosz do grosza... jak to się mówi... lepiej pół mniej niż więcej![]()
![]()
ja trochę się znam na odchudzaniu-jakby co to pytajcie z chęciom pomogę)))-tak ja wy mnie, mam na myśli pazurki
![]()
Mała super![]()
dziękuje dziewuszki![]()
Iforum
miłośniczka akrylu![]()
hahaha no tak al3e tak sobie stanelam na wage dzis i napialam
a nuz jutro pokaze 81 ahahah
A ja miałam robić Szóstke Weidra, a jakos nie moge sie do tego zabraćale kurde no, musze się zebrac w sobie
![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)