np..co to warstwa dypresyjna...jest ich wiele zawsze jest pare podchwytliwych...i wam rowniez powiedziec nie moge ale przyklad zawsze podac moge...
![]()
np..co to warstwa dypresyjna...jest ich wiele zawsze jest pare podchwytliwych...i wam rowniez powiedziec nie moge ale przyklad zawsze podac moge...
![]()
no tak tak to oczywiste![]()
a ja zrobiłam klientce pazurki potem mamie a teraz sobie robie i próbuje kwiatki uklepać na nich z akrylu![]()
ja tez obrobilam klientke,teraz sobie odpoczywam
A ja czytam zaleglosci na forum i zpilowuje mojego fakolca bo go trachnelam,zawsze jak cos gdzies sprzatam to nim gdzies musze trafic.dobrze ze nie musze latac do salonu zeby naprawic![]()
a ja zaraz ide spac, nie mialam zbyt czau dzis na pisanie z wami, szkoda, ale dzionek nie latwy, obowiazki jak zwykle ale najgorsze ze moj maluszek od paru dni zle sie czuje i goraczkuje, jestem padnieta bo nocki zawalona, hmmm, ide zaraz spac, pa pa
A ja siedzę z płatkami pod oczami i za chwilę idę spać, bo jutro dużo pracy mnie czeka. I jeszcze się zastanawiam co mężowi na urodziny kupić. Kończy 40 i chcemy mu z rodzicami i teściami coś fajnego kupić i nie mam pojęcia co. Ciągle go wypytuję co by chciał, a on nie wie. No i kiszka, bo jestem w punkcie wyjścia.
eh a ja mam 3dni wolnego
a dzis niedawno sie obudziłam bo z nocki zeszłam![]()
ja padam po ciężkim dniui jutro znowu lekarz
ach te durne choroby
![]()
SZCZĘŚLIWA
a ja wreeeeeeeeszcie w domu.. ten dzień mi się tak dłuuużył, że już na ostatniej lekcji nie mogłam wytrzymać![]()
zjadłam przed chwila obiad i czekam na klientkebo ma o 15 przyjsc
![]()
a jA ROBIE obiadek,pol,ozylam mala spac.i sobie odpoczne potem....
jejq jak ja dziś przywaliłam pazurem to myślałam że mi tips odpadł a wiecie co się stało zamiast tegoLekko mi paznokiec od łożyska odszedł i to boooli jak franca, tak więc teraz siedzę sobie i nie wiem czy palucha owinąc czymś czy nie
bo mi się tak głupio na klawiarurze teraz piszę trzymając go w górze...
Iz
Wymyśliła sobie, że kiedyś będzie tak cholernie szczęśliwa.... I będzie![]()
allllllllllllllaaaaaaaa..to az Mnie zabolalo...a Ja odpoczywam,mialam miec ponad tydzien free a mam do poniedzialku,praca wzywa,kursik ale za to juz u siebie w domu...wiec na pewno wiecej wypoczne..caly czas w biegu..
annamon dobrze że już do nas wróciłaś![]()
Mi tak mama nie pozwalazostać moge tylko wtedy jak sie zwijam z bólu, mam gorączke albo cos podobnego a takto nie... zreszta jakos nie chodze na wagary.. tylko czasem z ostatnich lekcji sobie pójde ale takto zostaje
frekwencje w szkole mam bardzo dobrą
A teraz własnie jem spóźniony obiad i czekam z mama na tate az przyjdzie z pracy i jedziemy do sklepu gdzies
A wczesniej na lodach z przyjaciółką ją pocieszać i oczywiscie przechodząć obok ozdób nie mogłam sie popwstrzymac by czegos nie kupicahhh... Mama mówi że powinnam się leczyc
![]()
![]()
a ja jak zawsze od 8miu miesiecy czuwam nad moim skarbem, juz spi wiec czytam co tu napisalyscie dotychczas![]()
patrze jak moj maz maluje pokoj,kupowalam w ebay,czytam forum,i wybieram sie spac a mi sie nie chce
obiad ?Smacznego
ja dopiero wróciłam ze sklepu z rodzicami.. i przegladam forum i szukam tematu w którym sie pisało o takiej folijce którą mozna odbić na paznokciu ale nie mogę znaleźć...moze ktos wie gdzie to było?
![]()
Po godzinie 19 się nie je![]()
noo własnie ja tez dzis kupiłami juz sobie wymysliłam wzorek... i przy tej folijce był taki klej taki hmm... jakby w kształce paznokci który sie nakleja i na to tą folijke.. ale to beznadziejne.. a wiem ze w tamtym temacie jak pisano o tej folijce to było coś ze czymś się smaruje tylko nie wiem czym
czy czyms specjalnym czy tez moze nie...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)