np..co to warstwa dypresyjna...jest ich wiele zawsze jest pare podchwytliwych...i wam rowniez powiedziec nie moge ale przyklad zawsze podac moge...
![]()
np..co to warstwa dypresyjna...jest ich wiele zawsze jest pare podchwytliwych...i wam rowniez powiedziec nie moge ale przyklad zawsze podac moge...
![]()
no tak tak to oczywiste![]()
a ja zrobiłam klientce pazurki potem mamie a teraz sobie robie i próbuje kwiatki uklepać na nich z akrylu![]()
ja tez obrobilam klientke,teraz sobie odpoczywam
A ja czytam zaleglosci na forum i zpilowuje mojego fakolca bo go trachnelam,zawsze jak cos gdzies sprzatam to nim gdzies musze trafic.dobrze ze nie musze latac do salonu zeby naprawic![]()
a ja zaraz ide spac, nie mialam zbyt czau dzis na pisanie z wami, szkoda, ale dzionek nie latwy, obowiazki jak zwykle ale najgorsze ze moj maluszek od paru dni zle sie czuje i goraczkuje, jestem padnieta bo nocki zawalona, hmmm, ide zaraz spac, pa pa
A ja siedzę z płatkami pod oczami i za chwilę idę spać, bo jutro dużo pracy mnie czeka. I jeszcze się zastanawiam co mężowi na urodziny kupić. Kończy 40 i chcemy mu z rodzicami i teściami coś fajnego kupić i nie mam pojęcia co. Ciągle go wypytuję co by chciał, a on nie wie. No i kiszka, bo jestem w punkcie wyjścia.
eh a ja mam 3dni wolnego
a dzis niedawno sie obudziłam bo z nocki zeszłam![]()
ja padam po ciężkim dniui jutro znowu lekarz
ach te durne choroby
![]()
SZCZĘŚLIWA
a ja wreeeeeeeeszcie w domu.. ten dzień mi się tak dłuuużył, że już na ostatniej lekcji nie mogłam wytrzymać![]()
zjadłam przed chwila obiad i czekam na klientkebo ma o 15 przyjsc
![]()
a jA ROBIE obiadek,pol,ozylam mala spac.i sobie odpoczne potem....
jejq jak ja dziś przywaliłam pazurem to myślałam że mi tips odpadł a wiecie co się stało zamiast tegoLekko mi paznokiec od łożyska odszedł i to boooli jak franca, tak więc teraz siedzę sobie i nie wiem czy palucha owinąc czymś czy nie
bo mi się tak głupio na klawiarurze teraz piszę trzymając go w górze...
Iz
Wymyśliła sobie, że kiedyś będzie tak cholernie szczęśliwa.... I będzie![]()
allllllllllllllaaaaaaaa..to az Mnie zabolalo...a Ja odpoczywam,mialam miec ponad tydzien free a mam do poniedzialku,praca wzywa,kursik ale za to juz u siebie w domu...wiec na pewno wiecej wypoczne..caly czas w biegu..
annamon dobrze że już do nas wróciłaś![]()
Mi tak mama nie pozwalazostać moge tylko wtedy jak sie zwijam z bólu, mam gorączke albo cos podobnego a takto nie... zreszta jakos nie chodze na wagary.. tylko czasem z ostatnich lekcji sobie pójde ale takto zostaje
frekwencje w szkole mam bardzo dobrą
A teraz własnie jem spóźniony obiad i czekam z mama na tate az przyjdzie z pracy i jedziemy do sklepu gdzies
A wczesniej na lodach z przyjaciółką ją pocieszać i oczywiscie przechodząć obok ozdób nie mogłam sie popwstrzymac by czegos nie kupicahhh... Mama mówi że powinnam się leczyc
![]()
![]()
a ja jak zawsze od 8miu miesiecy czuwam nad moim skarbem, juz spi wiec czytam co tu napisalyscie dotychczas![]()
patrze jak moj maz maluje pokoj,kupowalam w ebay,czytam forum,i wybieram sie spac a mi sie nie chce
obiad ?Smacznego
ja dopiero wróciłam ze sklepu z rodzicami.. i przegladam forum i szukam tematu w którym sie pisało o takiej folijce którą mozna odbić na paznokciu ale nie mogę znaleźć...moze ktos wie gdzie to było?
![]()
Po godzinie 19 się nie je![]()
noo własnie ja tez dzis kupiłami juz sobie wymysliłam wzorek... i przy tej folijce był taki klej taki hmm... jakby w kształce paznokci który sie nakleja i na to tą folijke.. ale to beznadziejne.. a wiem ze w tamtym temacie jak pisano o tej folijce to było coś ze czymś się smaruje tylko nie wiem czym
czy czyms specjalnym czy tez moze nie...
There are currently 11 users browsing this thread. (0 members and 11 guests)