witam nowe forumowiczki
witam nowe forumowiczki
Witam Wszystkich, którzy znajdują sie na tym forum. Mam na imię Gosia. Mieszkam w Niemczech i tu zajmuję sie kosmetyką.
Pozdrawiam![]()
witamy![]()
Witam wszystkich
Shattered, Shatt, Kraków (oby nie za długo).
Zdecydowanie początkująca stylistka
Od trzech dni zajmuję się okiełznywaniem masy akrylowej i pokrywaniem pseudokwiatkami wszystkich nadających się do tego celu powierzchni mieszkaniaKurs kończyłam w grudniu, ale tak naprawdę dopiero od miesiąca coś w kierunku szeroko rozumianej stylizacji paznokci robię (z różnych powodów).
Jestem w posiadaniu szynszyla, kota i mężczyzny. Ten ostatni sprawia największe problemy wychowawcze. Ponadto zajmuję się zawodowym posiadaniem każdego paznokcia innego przy wykorzystaniu techniki dzikich eksperymentów. Najchętniej studiowałabym opieprzanie się stosowane, ale się nie dostałam...Może za to trafi mi się psychologia w październiku. Uzyskaną na tym kierunku wiedzę mam zamiar wykorzystać w praktyce - stworzę autorską myśl psychologiczną i terapię uspokajającą oraz nakierunkowującą pozytywnie klientki zmagające się z następującymi problemami:
- niekontrolowane wierzgnięcia przy finalnym wyrównywaniu smile line
- układanie palców w lampie powodujące grudki żelu na lustrzanych powierzchniach, a nawet żarówkach
- mierzwienie włosów/dłubanie w uchu przy oczekiwaniu na wyparowanie primera
- szukanie telefonu w torebce zamiast utwardzania żelu w lampie
- wygładzanie warstwy dyspersyjnej palcami pomiędzy poszczególnymi etapami budowy paznokcia
Moje powitanie, a zarazem pierwszy post przepięknie odzwierciedla moje forumowe cechy:
- jestem grafomanem
- nawet z tego tematu potrafię zrobić offtop
- mam sarkastyczne i ironiczne poczucie humoru
Walczę z tym pisząc jak najmniej postówW przeciwnym wypadku byłabym największym spamerem tego forum
Dziękuję za uwagę![]()
witamy i zapraszamy do pisaniastaraj się pisać na temat żeby nasze moderatorki nadążyły
ps. fajny kot w awatarze![]()
Początkująca akrylowiczka - recydywistka żelowiczka pozdrawiam Was![]()
Hejka.mam na imię monia,lat 28jestem lublinianką,szczęśliwą żoną i mamą dwójki smerfów w wieku 6 i 2 latka
niedawno ukończyłam kurs na pazurki,ale chciałabym sie dowiedziec czegos wiecej o akrylu,bo my głównie zajmowałyśmy się żelkami
proszę o pomoc,bo ja nawet nie bardzo wiem jak tu sie poruszac:/ "mała" liczę na ciebie
![]()
Heyka
wszystkie marzenia sie spelniaja
Shattered juz Cie lubie za sarkazm i ironie![]()
Witam wszystkich gorąco![]()
Witamy Cie niezly Temat z Ciebie....no i pieknie potrafisz pisac...![]()
nasze grono się powiększaświetnie bużka dla wszystkich i miłego dzionka
![]()
Wszystko jest w naszych rękach, więc nie mogą zostać pominięte.
(G. Chanel)
Witam wszystkich cieplutko.Na imię mam Klaudia i zaczynam przygodę na razie z żelkami,mam nadzieje że nie zostanę zlinczowanaale jestem bez kursu,na razie chcę zobaczyć co i jak bo ja mam niestety słomiany zapał.I szkoda mi wydać kupę kasy na kurs a żeby mi potem pasja minęła.A słyszałam że takie kursy to naprawde drogawe.To jeszcze raz się witam i ide pozwiedzać Wasze forum bużka
Witaj Dejzi,witajcie wszystkie Pazurkowe![]()
wszystkie marzenia sie spelniaja
nikt Cie tu na pewno linczowal nie bedzie , to nie takie forum jak inne , nasze jest najlepsze![]()
witam wszystkie nowe nabytki naszego forum hihih![]()
![]()
Iz
Wymyśliła sobie, że kiedyś będzie tak cholernie szczęśliwa.... I będzie![]()
deissy ale masz fajny avatarekdiablico Ty
jak fajnie ciągle nas przybywa![]()
Witam witamto na przywitanie bo z pustymi rekami nie wypada a co by nam w gardełkach nie pozasychało to "soczek"
dzidzia19841210
bardzo dziękuje bo już myślałam ze zostanę wygnana,jak nie przymierzając jak na jednym z for.Jak tylko napisałam że bez kursu to zrobiło się polowanie na "czarownice"kije baty i wont z chaty.No to sie zabrałam i poszłam
.Ale się ciesze bo znalazlam Was.
![]()
Witam pięknie :-D
Pozdrawiam cieplutko wszystkich nowych forumowiczow![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)