Zuzanna te drugi mi sie bardzo podobac
---------- Dodano o godzinie 15:54 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 15:53 ----------
Oldka tez ślicznie![]()
Zuzanna te drugi mi sie bardzo podobac
---------- Dodano o godzinie 15:54 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 15:53 ----------
Oldka tez ślicznie![]()
Iz
Wymyśliła sobie, że kiedyś będzie tak cholernie szczęśliwa.... I będzie![]()
Bardzo ładne pazurki![]()
a to moje ostatnie brokaciki
Bardzo ładne, najbardziej te kwiatki mi się podobają, piękne...
Iwonadc bardzo piekne
wszystkie marzenia sie spelniaja
Iwonko bardzo ladne pazurki![]()
Mam pytanie co do brokacików, uznałam ze nie bede zakładac nowego tematu bo bez sensu, nie umiem za bardzo tego wytłumaczyc ale się postaram... Zatem któregoś pięknego dnia będąc w sklepie jedna pani miała ciekawe paznokcie brokatowe... znaczy niby nic takiego ale strasznie przypadły mi do gustu..Narysowałam w paintcie mniej wiecej jak wygladały jej paznokcieno i w koncu moje pytanie: Jak ozdobić paznokcie brokatem tak by brokat sie odznaczał, a nie tak jakby mieszały kolory? tylko jak jest jeden kolor brokatu to ma poczatek i ma swój koniec... Co pokolei powinnam zrobić jeśli bym takie chciała? Po jednym kolorze brokatu nałożyć żel i jak juz bedzie dobrze zabrac sie za drugi kolor gdzies z boku?
A moze to tylko takie złudzenie że kolory się nie nachodzą bo ta pani pomiędzy tymi kolorami miała linerem kreseczki czarne pomalowane?
nie wiem czy ktos mnie zrozumiał ?![]()
Ivona przepiękne te Twoje płateczki, chyba sobie zgapię, mogę?
Natalia ja kiedys takie robilam...i przekladalam sobie odrobine zelu do pojemniczka mieszalam z danym kolorem brokatu....(i tak wszystkie pozostale kolory) nakladalam na tej czesci pazurka co chcialam...i do lampy potem kolejny kolor itd...na koncu pociagnelam cieniutko linerkiem pomiedzy kolorami(chociaz bez tez wygladalo fajnie)
a to moje... robione z maluchem na kolanach(sorki za jakosc)
nakładałaś pędzelkiem czy czymś innym?
i dziękuje, któregos dnia wypróbuje![]()
![]()
Chyba najłatwiej jest taki efekt akrylem osiągnąć brokatowym. Bo się nie rozlewa i nie rozsypuje, jak zastygnie tak jest i widać granice. Dobranie kolorów też ma duże znaczenie wydaje mi się bo jak np. wybierzesz fiolet i róż to tylko z bliska będzie widać różnicę...
Żel brokatowy tez sie nie rozsypuje a efekt tez fajny![]()
ja robilam wlasnie dzisiaj takie pazurki,nakladalam pedzelkiem jeden brokat potem kolejny i kolejny do lampy,na to znowu na laczeniach brokatu zel i hologramy slicznie to wyglada
wszystkie marzenia sie spelniaja
moje ostatnie dzieło ... różowe brokaciory
Bardzo ładne.
---------- Dodano o godzinie 09:38 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 09:37 ----------
Super!
---------- Dodano o godzinie 09:41 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 09:38 ----------
Jak dla mnie , super .
---------- Dodano o godzinie 19:21 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 09:41 ----------
świetne
Śliczne w ogóle lubię kolor różowy![]()
a to moje brokaciki,aktualnie na moich paluchach
bardzo ładny kolorek i te kwiatki...![]()
![]()
wszystkie bardzo śliczniusie! bez wyjątku
a ja se dzisiaj takie zrobiłam, to na urlop, który mam od 31 lipca![]()
oj Lusill piękne![]()
Iz
Wymyśliła sobie, że kiedyś będzie tak cholernie szczęśliwa.... I będzie![]()
lusill świetne jak zwykleżyczę udanego urlopu
![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)