Ja też już jestem "po". Zdjęć jeszcze dokładnie nie obejrzałam bo mam problem z kompem i nie mogę na razie ich zgrać. I tak się zastanawiam (tu pytanie do Kamisa albo innych bardziej kumatych ludzików) mój komputer niestety poszedł z dymem jeszcze przed świętamia w nowym nie mam jeszcze nic nawet office
Jedyny program to darmówka graficzna z neta, czy mogę więc otworzyć w nim fotkę aby przyciąć i później zapisać w innym formacie? Bo nie znam się na tyle czy można wyłapać jakąś kombinację w zdjęcie czy już sam fakt że "przeszło" przez program graficzny jest dyskwalifikacją? Zawsze robiłam to z pozycji podglądu czy cuś a teraz jestem w kropce
No i mi też się rzęsy powichrowały, muszę przejrzeć jeszcze raz dokładnie może któreś z pierwszych jeszcze się będą nadawać.

Jedyny program to darmówka graficzna z neta, czy mogę więc otworzyć w nim fotkę aby przyciąć i później zapisać w innym formacie? Bo nie znam się na tyle czy można wyłapać jakąś kombinację w zdjęcie czy już sam fakt że "przeszło" przez program graficzny jest dyskwalifikacją? Zawsze robiłam to z pozycji podglądu czy cuś a teraz jestem w kropce
Odpowiedź z Cytatem