Strona 14 z 49 PierwszyPierwszy ... 410111213141516171824 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki 326 do 350 z 1214

Temat: odchudzanie

Wzorki Club Avatar goslava

Domyślnie Odp: odchudzanie

Kasiu haha caly zestaw warzywek

Zabierzcie jej klawiaturę ;-) Avatar kasiasssss

no wlasnie,jesli pracujesz przy biurku,wez sobie przygotuj talerzyk na nim pociete w kawalki nowalijki i wcinaj,ja uwielbiam
    wszystkie marzenia sie spelniaja

pracuje i przy biurku i w terenie wiec czasami trudno o to

Zabierzcie jej klawiaturę ;-) Avatar kasiasssss

ja wierze w ciebie kochana,poza tym masz byc zdrowa dbac o siebie bo cie tu potzrebujemy,zrozumiano
    wszystkie marzenia sie spelniaja

tak jest zrozumiano haha

Totalna maniaczka Avatar Ewelina83

Cytat Napisał goslava Zobacz post
    a nie idzie na tej diecie z glodu umrzec? ja jem malo ale rzadko i to mnie gubi chociaz grubaskiem nie jestem
    umrzec to nie wiem ale duzo osob po dwoch dniach zaczyna odczuwać ogolne oslabienie, zawroty glowy , serducho bije jak szalone-kawie pewnie Ja nie czulam sie na niej dobrze wrecz w pewnym momencie slablam na kazdym kroku i dopadl mnie potworny bol glowy i trzymal okolo 3 dni no i w buzi czulam tak dziwnie nie wiem jak to nawet opisac nie fajnie

INM & RaNails Educator EF Avatar asia

do tej diety trzeba być ogólnie zdrowym, w jej czasie nie przemęczać się, można przyjmować witaminy.
    jak dla mnie to tak jak pisałam jedzenia za dużo na raz.

kasiu też uwielbiam słodycze, czekolada musi być w domu zawsze

No to..wpadłam Avatar majkarodzik

Ciekawy temacik wlasnie czytalam o tych saszetkach do wody AQUA SLIM- czy ktoras to pila? Aqua Slim .Jutro poszukam po aptekach i sprawdze co to za cudo
    "Gdyby życie było rajem, można by było obejść się bez lęku i bólu".

Cytat Napisał majkarodzik Zobacz post
    Ciekawy temacik wlasnie czytalam o tych saszetkach do wody AQUA SLIM- czy ktoras to pila? Aqua Slim .Jutro poszukam po aptekach i sprawdze co to za cudo
    zobacz na skład, niestety żadne udo, prawie każdy preparat ma te rzeczy. a karnityna działa tylko przy wysiłku fizycznym i jeżeli przyjmuje się jej za dużo to rosną mięśnie a nie się chudnie

SuperVIP Avatar ivonna70

Ja właśnie też czytałam o aqua slim i ciekawa jestem czy ktoś to stosował. Czytałam trochę wypowiedzi i podobno efekty są. Tylko niektórym osobom nie odpowiada smak.
    Podaję trochę informacji o tym preparacie.

Składniki w Aqua Slim wpływają korzystnie na metabolizm tkanki tłuszczowej oraz siłę i wydolność mięśni. Dodatkowo Aqua Slim zmniejsza łaknienie i pomaga przeciwdziałać efektowi jo-jo. Aby przekonać się o sile działania Aqua Slim wystarczy rozpuścić zawartość saszetki w butelce ulubionej wody i tak przygotowaną pić w ciągu całego dnia.

L-karnityna biorąc udział w przemianie tkanki tłuszczowej w energię skutecznie wspomaga odchudzanie i zapobiega gromadzeniu zbędnych kilogramów. L-karnityna jest doskonałym uzupełnieniem diety osób aktywnych. Pomaga utrzymać wysoką sprawność fizyczną, poprawia metabolizm, wspomaga spalanie tłuszczu.
    1 saszetka zawiera aż L-karnityny- 1500mg!

Garcinia cambogia to indyjska roślina będąca bogatym źródłem kwasu hydroksycytrynowego HCA. Związek ten wpływa na stabilizację poziomu cukru we krwi, dzięki czemu wywołuje uczucie sytości i zmniejsza odczuwanie głodu. Dodatkowo HCA ogranicza syntezę tłuszczu z węglowodanów i białek, a tym samym skutecznie zapobiega powstawaniu zbędnej tkanki tłuszczowej.
    1 saszetka zawiera aż 750mg!

Chrom wpływa na szybkość procesów przemiany materii. Jest niezbędny do zachowania prawidłowego metabolizmu cukrów, współuczestniczy w regulacji stężenia glukozy we krwi oraz stabilizuje gospodarkę energetyczną organizmu. Ogranicza napady niepohamowanego głodu, a także chęć podjadania między posiłkami.
    1 saszetka zawiera aż 75µg - 50% ZDS (Zalecane Dzienne Spożycie).

Wykaz składników: Syrop glukozowy, winian L-karnityny, ekstrakt Garcinia cambogia (źródło kwasu hydroksycytrynowego HCA), woda, fruktoza, sukraloza (subst. słodząca), chlorek chromu (źródło chromu).

Nałogowiec Avatar czarnulka81

Ja to piłam i wsypałam do wody żywiec o smaku jabłkowym i bylo gicior

Cytat Napisał czarnulka81 Zobacz post
    Ja to piłam i wsypałam do wody żywiec o smaku jabłkowym i bylo gicior
    gicior czyli schudłaś? czy dobry smak? ja nadal jestem sceptyczna, spójrzcie na linee czy coś, praktycznie ten sam skład

No to..wpadłam Avatar karolinka_zuzia1989

Domyślnie ODchudzanie

Wiec moje kochane musze sie komus wyżalić wiec mam taki problem troszke mi sie przytylo przy metrze 165 waze 63kg od 2tygodni stosuje diete i jem bardzo mało np.sniadanie salatka z warzyw +brzoskwinka i na obiad pol kielni np.zupy pomidorowej i moje kochanie mi dalej mowi ze to duzo... bo on przy 180 wazy 72 wiec chudzina fess cala rodzina jest jego szczupla a u mnie kazdy z otyloscia, normalnie az wczoraj caly dzien plakalam ostatnio mi wytknol ze na sniadanie jadlam jablko i potem jechalismy na zakupy i zjedlismy na miescie po 2hamburgery te z mc donalda te cienkie i potem nic nie jadlam i znow bylo ze ,, wdupiam ale przeciez po 2hamburgerach to chyba mi sie nic nie stanie normalnie brak mi slow (((albo jak ide do kuchni to sie pyta co jadlam normalnie mam dolaa staram sie jak moge zaczełam sobie robic 6weidera ale po 6dniach mnie to znudzilo i teraz 3dni byl taki upal ze nie szlo stac a co dopiero cwiczyc...
    widze po sobie ze te 2tyg.juz cos daly bo brzuszek troche spadl.. i mam zamiar schudnac do 52kg...ale na to potrzeba czasu jak mam mu to wytlumaczyc ze mnie dobija to ze mi caly czas mowi ze dalej duzo jem on ino umie krytykowac aa tego nie widzi ze od 2tyg. zjadlam moze 3merci..!a wczesniej to przy kompie na jedno posiedzenie bym je zjadla...
    doradzcie cos dziewczynyczy mam jesc jeszcze mniej

SuperVIP Avatar ivonna70

Domyślnie Odp: ODchudzanie

Myślę, że powinnaś zmienić faceta. A tak poważnie, to zdecydowanie Twój mężczyzna przesadza. Nikt nie ma prawa ograniczać drugiej osobie w tak drastyczny sposób posiłków. To jest znęcanie się. On przy swoim wzroście musi wyglądać jak anorektyk, więc Ty powinnaś go zmuszać do jedzenia. Ciekawe jakby się wówczas poczuł.
    Jeśli chcesz osiągnąć odpowiednią wagę, to nie wystarczy nie jeść, trzeba posiłki jeść o wyznaczonych godzinach, bardzo regularnie, w przeciwnym razie organizm zacznie magazynować zapasy, bo będzie wiedział, że nie dostanie nic więcej i nie schudniesz.
    Podam Ci jako przykład mojego męża. Przez wiele lat chciałam, aby schudł, bo przy wzroście 176cm ważył już 98kg. Niestety moje namowy działały w odwrotnym kierunku. Jakiś czas temu dałam sobie spokój. Aż tu nagle, mój małżonek sam się wziął za siebie. Posiłki o wyznaczonych porach, ograniczenie słodyczy i rower. Stracił 11kg i 16cm w pasie, ale to nie trwało chwilę tylko ponad trzy miesiące.

Współzałożyciel forum Avatar mala

ojc ja dawno nie pialam hihi
    waga 76,5 kg
    startowalam od 83.jestem dumna

No to..wpadłam Avatar nikol2003

Karolinka Zuzia1989 az slow brakuje wiesz....Widac ze Cie bardzo wspiera w twojej diecie ....Nie mozesz sie glodzic bo to nie przyniesie zadnych skutkow a wrecz przeciwnie schudniesz a pozniej ''wrzucisz'' jeszcze raz tyle...A Twoj mezczyzna powinien chyba sam troszke przytuc bo chyba jest strasznie chudziutki...Jesli Ty sie dobrze czujesz w swoim ciele to nie powinien Ci robic zadnych wymowek...A wydaje mi sie ze nawet przy tej wadze 63 kg nie wygladasz zle Wiec glowa do gory i nie przejmuj sie Jesli chcesz schudnac to schudniesz ale do tego trzeba czasu i nie ma co brac do siebie jego docinan
    ''I this forum''

Zabierzcie jej klawiaturę ;-) Avatar szpila59

Cytat Napisał nikol2003 Zobacz post
    Karolinka Zuzia1989 az slow brakuje wiesz....Widac ze Cie bardzo wspiera w twojej diecie ....Nie mozesz sie glodzic bo to nie przyniesie zadnych skutkow a wrecz przeciwnie schudniesz a pozniej ''wrzucisz'' jeszcze raz tyle...A Twoj mezczyzna powinien chyba sam troszke przytuc bo chyba jest strasznie chudziutki...Jesli Ty sie dobrze czujesz w swoim ciele to nie powinien Ci robic zadnych wymowek...A wydaje mi sie ze nawet przy tej wadze 63 kg nie wygladasz zle Wiec glowa do gory i nie przejmuj sie Jesli chcesz schudnac to schudniesz ale do tego trzeba czasu i nie ma co brac do siebie jego docinan
    63 kg na Twój wzrost to nie dużo Właśnie w sam raz Do 52 kg chcesz schudnąć Nie przesadzaj, ja jestem Twojego wzrostu ważę 54 kilo, ale tu się jeszcze moje lata liczą (tylko 14 wiosenek ) Ty to dorosła kobita jesteś, a jak będzieś 52 ważyła to będziesz wyglądała gorzej i jeszcze chudziej niż Twój chłop

---------- Dodano o godzinie 10:58 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 10:58 ----------

No skoro już napisałam ten pościk to jeszcze raz napiszę : teraz ważę 54 kg

SuperVIP Avatar ivonna70

Cytat Napisał mala Zobacz post
    waga 76,5 kg
    No rewelacja Brawo kobitko i tak trzymaj

No to..wpadłam Avatar nikol2003

Cytat Napisał mala Zobacz post
    waga 76,5 kg
    Oby tak dalej Trzymam kciuki !Powodzenia
    ''I this forum''

karolinka nie łam się jeżeli chcesz schudnąć to niejedzenie nie pomoże, tzn pomoże na tydzień, dwa a potem staniesz w miejscu. po prostu ogranicz sie do normalnych posilków i niepodjadania. a na schudnięcie, ćwiczenia polecam bieganie (ja biegam w domu przed tv). schudłam, ale teraz to się nawet nie waże bo będę mieć okres więc i tak ten kg więcej teraz mam, zważę się za tydzień
    u mnie też jest tak że moja rodzina rczej przy tuszy, a u mojego odwrotnie, wszyscy mężczyźni w rodzinie super chudzi, tak jak już gdzieś pisałam, mam nadzieje że nasze przyszłe dzieci to po nim odziedziczą

Cytat Napisał asia Zobacz post
    karolinka nie łam się jeżeli chcesz schudnąć to niejedzenie nie pomoże, tzn pomoże na tydzień, dwa a potem staniesz w miejscu.
    Ja tak kiedyś miałam Nie można tak mało jeść. Jeśli jesz rzadko i w różnych posiłkach, to później Twój organizm będzie się bał, że nic nie dostanie i to co zjadłaś od razu przerobi naa np. tkankę tłuszczową aby mieć skąd czerpać energię. ja jem często , ale w małych ilościach. A poza tym ĆWICZĘ Codziennie po godzince mi wystarczy Na skakance lubię skakać to skaczę jakieś 40 min. skakania, reszta to ćwiczenia. i NIE APOMNINAJ O WODZIE PODCZAS ĆWICZEŃ oSTATNIO OBALILI MIT O TYM ŻE TRZEBAA ĆWICZYĆ NA PUSTY ŻOŁADEK. to nirprawda, jA ZAWSZE ĆWICZĘ, JAKĄŚ GODZINKĘ LUB PÓŁ PO OBIEDZIE I JEST GIT

---------- Dodano o godzinie 11:35 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 11:32 ----------

sorki za duże literny , niechcący wcisnęłam Caps Lock'a

Cytat Napisał szpila59 Zobacz post
    jA ZAWSZE ĆWICZĘ, JAKĄŚ GODZINKĘ LUB PÓŁ PO OBIEDZIE I JEST GIT
    o to niezła jesteś ja po obiedzie nie mogę, raczej na pusty żołądek ale + woda, inaczej brzuch mi się buntuje. jak po obiedzie to godzinę czekam.

ja biegam ok 20 minut dziennie, ale 10-5-5 (tak mniej więcej), jak mam czas to i więcej ale jak się zabiorę za prasowania itp to różnie bywa uwielbiam też agrafkę i fitbal. ale robię tak że 2 dni biegania a 2 innych ćwiczeń

Cytat Napisał asia Zobacz post
    o to niezła jesteś ja po obiedzie nie mogę, raczej na pusty żołądek ale + woda, inaczej brzuch mi się buntuje. jak po obiedzie to godzinę czekam.

ja biegam ok 20 minut dziennie, ale 10-5-5 (tak mniej więcej), jak mam czas to i więcej ale jak się zabiorę za prasowania itp to różnie bywa uwielbiam też agrafkę i fitbal. ale robię tak że 2 dni biegania a 2 innych ćwiczeń
    też mam taki motylek

VIP Avatar natalia268

oj dawno mnie tu nie było w tym temacie i teraz tak czytam i czytam i karolinka_zuzia1989 jestem w szoku.. po 1. że chcesz aż tyle schudnąć, iż moim zdaniem masz wagę odpowiednią..., a po 2. gratuluję ze możesz żyć z takim chłopakiem... w sumie tez współczuję... NIENAWIDZE gdy mężczyżna mój do swojej kobiety że powinna schudnąc, nie jest tego albo tamtego itp. U mnie od razu by był skreślony ponieważ nie wytrzymałabym bym psychicznie.. wykończył by mnie... bo za kazdymi tego typu słowami poszłabym ryczeć... Mężczyzna powinien kochać kobietę taką jaka jest jeżeli woli chudsze to droga wolna niech szuka anorektyczek u swego kresu...

Moja przyjaciółka jest z chlopkiem 3 lata... nie wiem czy to miłośc czy przywiazanie ale jej chłopak tak ją meczy takimi rzeczami ze ona ciagle chodzi przygnębiona i w ogóle... naprawde podziwiam... po co się męczyć...?

jem bo lubię, chcę i mam ochotę wiec to robię... a jak komuś się nie podoba to narazie...
    w końcu się trafi na takiego który będzie wpatrzony jak w obrazek i wszystko mu się będzie podobac...

natalio może on ma inne zalety..

ja sama mam 173 i waże ok 60kg a kiedyś ważyłam 52 i tyle chcę nadal.. kilka lat mieszkania z mężczyzną dodało mi od razu kilka kilo wiec jestem w trakcie. ale teraz to siedze i sciagam pazury bo dzis chce się trochę pobawić, popróbować edge..

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)

Tags for this Thread

Zasady postowania