Cytat Napisał karolinka_zuzia1989 Zobacz post
Wiec moje kochane musze sie komus wyżalić wiec mam taki problem troszke mi sie przytylo przy metrze 165 waze 63kg od 2tygodni stosuje diete i jem bardzo mało np.sniadanie salatka z warzyw +brzoskwinka i na obiad pol kielni np.zupy pomidorowej i moje kochanie mi dalej mowi ze to duzo... bo on przy 180 wazy 72 wiec chudzina fess cala rodzina jest jego szczupla a u mnie kazdy z otyloscia, normalnie az wczoraj caly dzien plakalam ostatnio mi wytknol ze na sniadanie jadlam jablko i potem jechalismy na zakupy i zjedlismy na miescie po 2hamburgery te z mc donalda te cienkie i potem nic nie jadlam i znow bylo ze ,, wdupiam ale przeciez po 2hamburgerach to chyba mi sie nic nie stanie normalnie brak mi slow (((albo jak ide do kuchni to sie pyta co jadlam normalnie mam dolaa staram sie jak moge zaczełam sobie robic 6weidera ale po 6dniach mnie to znudzilo i teraz 3dni byl taki upal ze nie szlo stac a co dopiero cwiczyc...
widze po sobie ze te 2tyg.juz cos daly bo brzuszek troche spadl.. i mam zamiar schudnac do 52kg...ale na to potrzeba czasu jak mam mu to wytlumaczyc ze mnie dobija to ze mi caly czas mowi ze dalej duzo jem on ino umie krytykowac aa tego nie widzi ze od 2tyg. zjadlam moze 3merci..!a wczesniej to przy kompie na jedno posiedzenie bym je zjadla...
doradzcie cos dziewczynyczy mam jesc jeszcze mniej

no jak tak można ten Twój chłopak Karolcia to jakiś sadysta
Niunia Ty nie chudnij więcej niż 3, 4 kg bo będziesz jask kościotrup wyglądać ja po ciąży przytyłam ponad 20 kg z 60 podskoczyło mi do 86 A mój mąż jak się rozczulałam nad sobą zawsze mi mówił: Słonko jesteś piękna ale jeśli się źle czyjesz ze swoją wagą to dawaj coś z tym zrobimy - no i dziś mam 70 - na razie
Mężczyzna powinien zawsze wspierać swoją kobietę inaczej po prostu nie nadaje się na partnera przykro mi
ale się nie łam kochana śliczna jesteś dziewczyna i nie jeden by Cię na rękach nosił jakby miał szanse
Ja poszłam na Kopenchadzką (dieta 13 dniowa) miną mi dziś 8 dzień i nie mam 4 kilo i wcale nie jest tak potwornie ciężko - można się przyzwycaić zwłaszcza jak się widzi efekty