Zapraszamy do udziału w konkursie "Modne Paznokcie" Wiosna'09
Regulamin konkursu:
W konkursie mogą brać udział wszystkie osoby zarejestrowane na forum.
Każdy uczestnik może przesłać JEDNĄ pracę w 2 ujęciach
- krzywa C (np) - profil (dobrze widoczne zdobienie)
Zdjęcia nie mogą być podpisane,opracowane ani oznaczone!
Prace konkursowe nie mogą się znaleźć na innych forach, blogach ani stronach www do ukończenia konkursu
Na dole są przedstawione stroje do których maja być wykonane paznokcie.Uczestnik wybiera jeden strój do którego robi paznokcie. Pamiętajcie ze prace muszą pasować do stroju.
Prace moga byc wykonane dowolna technika i co wazne musza byc na rekach.Prace tylko na tipsach nie beda przyjmowane do konkursu
Prace proszę wysyłać na adres aganails [małpa] wzorki.info do dnia 30 kwietnia 2009 roku do godz 24.
W e-mailu razem z pracą proszę o przesłanie adresu, imienia i nazwiska oraz nicku z forum
Prace konkursowe będą wystawione dnia 1 maja 2009 do godz 24.
Każdy ma szansę powalczyć ponieważ to użytkownicy będą wybierać prace w specjalnie stworzonej sondzie.
Głosy oddajemy do 9 maja 2009 roku do godz 24 w ankiecie w specjalnie stworzonym do tego temacie.
Wyniki zostaną przedstawione dopiero po zakończeniu głosowania.
(szczegółowy regulamin głosowań zostanie ogłoszony po wystawieniu prac)
*dyplomy za uczestnictwo wysyłane będą e-mailem a do zwycięzców pocztą tradycyjną.
po 1 to my z kamiskiem razem
kamis nie badz taki skromny hihi
2.miminka oczywiscie ze mozesz brac udzial
musicie wyslac dwa zdjecia czyli
jedno krzywej c
a drugie od gory czyli zeby dobrze bylo widac zdobienie
jesli wyslesz tylko pomalowane naturalki przy wysylaniu fotki prosze zaznaczyc ze malowane lakierami
a ja właśnie nie mam kogo wziąć..wszystkim trzymaja moje pazurkichyba ze naciagne jakas dziunie na seans maniquru za free hihi albo sobie zrobie... ah trzra pomyslec sie wymysli
Ostatnio edytowane przez pisiowa21 ; 07-04-2009 o 08:21