ziziu i aniu............pieniazki wplacilam dzis (80 zl na konto zizi i 30 zl na konto, ktore podala ania)![]()
ziziu i aniu............pieniazki wplacilam dzis (80 zl na konto zizi i 30 zl na konto, ktore podala ania)![]()
nie wiem jeszcze dokladnie kiedy ale jak cos juz bede wiedziala to napisze
pieniążki poszłyyyjeszcze ponad tydzień do spotkania..
wole nie wiedzieć co bedziemy robić w czwartek
![]()
Iforum
miłośniczka akrylu![]()
kochana pakować się i siedzieć jak na szpilkach.![]()
pakowanie bedzie najgorsze![]()
Iforum
miłośniczka akrylu![]()
ozdoby tez zabieramy?
Ziziuś dla jasnościja od piątku do oporu zostaje
dziewczyny zabierajcie wszystko co jest potrzebne do zrobienia pazurków! żele, akryle, ozdoby itp![]()
Iforum
miłośniczka akrylu![]()
kochana ma się rozumieć.![]()
Jestescie wszystkie kochane..nie mam sily sie rozpisywac ale za to na spotkaniu gardla pozdzieramy...
kochaniutkie jak przelewy dojdą to dajcie znać...bo ja jeszcze nie za bardzo kumata jestem w robieniu przelewów... dopiero raz robiłam z pomocą bratowej i dziś dwa razy do was (już sama) więc rozumiecie że chcę wiedzieć czy wszystko dobrze porobiłam...
![]()
z forum można się wiele nauczyć
Kochane ja będę wiedziała i potwierdzę dziś wieczorem lub najpóźniej jutro. Przepraszam za zwłoke, ale niestety taką pracę ma mąż![]()
Ziziu ja Ci pieniażki jutro wysle , Aniu mam nadzieje ze do Ciebie juz doszly bo wczoraj wyslalam ..
dzien przed to ja nie bede miala czasu nawet pomyslec bo mam 4 razy tipsy i 2 uzupelnienia... a pakowac to sie bede chyba o 24 ...
Iz
Wymyśliła sobie, że kiedyś będzie tak cholernie szczęśliwa.... I będzie![]()
dziewczyny niema problemu.teraz robie pazurki. potem będe.![]()
Trzymam kciuki za to wasze spotkanie
jestem w szoku że to aż tak się rozkręciło ostatnio było 7 osób teraz 17![]()
kazde kolejne szkolonko liczy nas coraz wiecej![]()
A ja ciągle w niepewnościale jutro już go przycisnę i sie dowiem co i jak... najwyżej zaryzykuje i wpłacę i potem sie bede martwić, że nie mam z kim jechać
![]()
szkoda ze to daleko odemnie bo tez bym sie z checia wybrala a zreszta jutro jade na inny zlot wiec juz z kaska pozniej bedzie krucho. Jak cos bedzie w okolicach dolnego slaska to napewno sie wybiore
![]()
Aniu i Ziziu kasiora juz poszła do was![]()
Kurcze dziewczyny ale Wam zazdroszczeJa tez chce a akurat do polski przyjezdzam 14 pazdziernika.....buuu a do biela mam tylko 30 km
( Nastepnym razem bede w grudniu na dwa tygodnie moze wtedy tez cos bedzie
?
Kurcze mi to zawsze cos stanie na drodze....
Cześć dziewczynki,odemnie kasiorka też już poszła![]()
no dziewczyny tego to ja się nawet nie spodziewałam. ale jak wszystko dobrze pójdzie to będę miała dla was nie złą bombę![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)