nic mi sie nie chce...
kibluje na forum Vectry i oceniam sprawozdania mojego Zarzadu![]()
no i zaraz mykam cos zjesc bo glodna jestem![]()
nic mi sie nie chce...
kibluje na forum Vectry i oceniam sprawozdania mojego Zarzadu![]()
no i zaraz mykam cos zjesc bo glodna jestem![]()
siedze sobie i słucham muzyki bo nie moge sie zebrac zeby wziasc sie za lekcje,....
znam to uczucie... mam to samo teraz...![]()
wróciłam ze spaceru, wcinam paluszki i robię sobie leki bo się rozchorowałam. zaraz pazurki![]()
A ja sie wkurzyłam na łasice(p.Łasińska moja wychowawczyni)...
a tak zaczynając od początku to kilka dni temu zrobiłam sobie fioletowe brokatowe akrylki... oczywiscie łasica mi walneła kazanie o regulaminie i tak dalej... powiedziałaze mają na następny dzień zniknąć. Niestety ich nie ściągnełam... więc kiedy w piątek kazała mi pokazać paznokcie znów mi zaczeła coś pitolić nawet nie wiem juz co bo nie słuchałam. Powiedziała ze na poniedziałek(czyli na dzisiaj) mają być ściągnięte... więc stwierdziłam ze sobie zrobię bezbarwe i pomaluję lakierem. Dzisiaj poszłam w takich paznokciach do szkoły były pomalowane takim beżowym lakierem z drobinkami i rarbkami gabeczką był frenczyk... I co i oczywiście musiałam wysłuchiwać znów kazania ze zadzwoni do rodziców i wogle...nic tylko zabić![]()
a Twoi rodzice co na to ? maja cos przeciwko? jak nie to niech sobie dzowni
ja oglądam Brzydulkę, a zaraz ide na pocztę![]()
a bo jak sie juz jakies babsko uprze to nie ma sily...
ja siedze i znowu zaleglosci nadrabiam, troszku spokoju mam bo bylam u okulisty i mi wkroplila takie cos do oka ze po tym z bliska nic nie widze wiec klientke dopiero na 18 mam /...
Iz
Wymyśliła sobie, że kiedyś będzie tak cholernie szczęśliwa.... I będzie![]()
to w końcu masz czas na trochę odpoczynku
ja miałam dzis nie wchodzic na forum....ale siła wyższa... miałam sie uczyc do jutrzejszego dwugodzinnego wypracowania z polskiego.. a zupełnie nie wiem co na tym wypracowaniu moze byc... ale z racji tego ze czytałam, czytałam az w koncu usnęłam, to teraz juz nic mi sie nie chce...![]()
będę trzymała kciuki na wypracowaniu oby wszystko dobrze poszło, ja miałam przed chwila klientkę z Francji, ale na szczęście mówiła po polsku, przyszła tylko po to żeby położyć jej żelik sylikonowy na naturalki, a teraz chwile spędzam na naszym kochanym forum i zaraz zabieram się za czytanie gazetki pazukrowej lub książki
nie dziękuję![]()
pewnie nie dziękuj, wyśpij się dziś dobrze a wszystko będzie w porządku
jakos poszło.. znaczy najwazniejsze jest to ze nie brakło mi słów i nie oddałam pustej kartki.. a ze łałam wode to nie ważne :SKACZE: co bedzie to bedzie
rany.. jestem zła.. bo widziałam kilka fajnych filmików i bym poćwiczyła palowanie paznokietków.. a musze sie biologii uczyczawsz jak mam wene to nie moge, bo nauka, a jak weny brak to i nauki brak
jeszcze głowa mi peka od jakże pięknej pogody ..
zmykam...
a mnie dopadło strasznie przeziębienie i juz mnie tydzien trzymasiedze pod kocem i staram sie pisac moją prace mgr....
Ja też wstawilam wodę na kawusię.bo zachwilę chyba zasnę,ta pogoda Mnie wykańcza![]()
ja na tą pogodę jako śniadanie zjadłam ciastoobiadek już wstawiony
![]()
ja zaraz bede jadła pomelo...
a z mojej nauki nici bo zabrałam sie za cwiczenie kwiatków akrylowych
ale przynjamniej nauki nie posżły w las bo w onczu kwitek przypomina kwiatka![]()
A ja świętuję swoje imieninki,lecz w międzyczasie muszę zobaczyć co się dzieje na forum(to jest silniejsze odemnie)![]()
a to wszystkiego najlepszego![]()
Własnie własnie najlepszego
ja juz 3 godzine pisze referat na historie, pomijajac ze wczesniej z 2 godz. szukałam materiałów, zebrałam w kupe i ułożyłam by to miało jakis sens![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)