ja i tak nei mam szans to sie nei wypowiadam hhi najlepiej
ja i tak nei mam szans to sie nei wypowiadam hhi najlepiej
też wydaje mi się, że to o pazurki chodzi a nie o samo tło. No ale zobaczymy czy dobrze myślimy jak już będą wyniki ogłoszone![]()
już nie mogę się doczekać waszych cudnych jak zwykle prac
ja bylam moja praca zachwycona do momentu zobaczenia innych
już poszperałam i przejrzałam sobie wszystkie prace, uważam że się postarałyście, znów tyle prac, jest w czym wybierać
paznokietkuprace juz sa
![]()
Paznokcie z plakatu reklamującego konkurs, gdyby nie oprawa to też by nie przypominały pazurków andrzejkowychpowiem szczerze, że wg mnie aranżacja też jest bardzo ważna bo my jako stylistki często robimy paznokcie i jak jest jakiś konkurs a czasu brak to przegrzebujemy nasze zdjęcia pazurków, i dajemy pierwsze lepsze które w jakimś tam stopniu podchodzą pod temat konkursu, a jak ktoś walnie jakąś aranżacje to widać przynajmniej, że były one robione z myślą o tym właśnie konkursie...
Dziewczyny jestesci niesamowite ! pomysły takie ze szczena opada ! nie mogłam sie zdecydowac na jedną konkretną prace ale w końcu wybrałam i zagłosowałam... ciezko było.. cięzko
głsowanie link: http://forum.wzorki.info/konkursy-zd...owej-nocy.html
racja ciężko było wybrać jedną pracę ale jak tak sobie wszystko dokładnie pooglądałam to wybrałam wg mnie najładniejsze i mam nadzieję, że właśnie te pazurki wygrają![]()
Ups troszkę sie pogubilam, to my mamy zaglosowac? gdzie jest jakies info na ten temat
Ankiety nie widze
aaaaa juz znalazłam![]()
Ostatnio edytowane przez Agusia_pa2 ; 09-12-2009 o 15:48
Nie patrz nigdy na twarz, czy piekna i mila. Patrz tylko na serce, bo w nim dobroć i sila
wchodze na forum i niespodzianka-prace sa
niektore naprawde bardzo pomyslowo i ciekawie zrobione. skad wy te pomysly bierzecie? ja juz sie chyba starzeje
ale musze powiedziec ze niektore to naparwde nie maja za wiele z andrzejkami wspolnego.
wstawiam wam linka do sondy żebyście widziały.
http://forum.wzorki.info/konkursy-zd...owej-nocy.html
o kurcze ile pracjest w czym wybierać to ja się biorę za głosowanie
ciężko wybrać będzie
![]()
Też dostalam oczopląsu.. staralam sie wybrac zgodną z tematem i niebanalną. Ciekawe czy trafie w gust Jury![]()
glos oddany
prace bardzo ladne
nie zgodze sie ze niektore prace nie na temat, dla mnie np bardziej magiczne sa blyskotki niz karty czy swieczki na pazurkach![]()
Wszystkie cudneNiektóre wyjechane w kosmos - ekstra
![]()
Miałam straszny problem żeby wybrać tę jedną jedyną pracę i na nią zagłosowaćnajpierw wybrałam prace które mi się podobają najbardziej, potem odrzuciłam te które nie pasowały mi do tematu i zostały trzy i tu juz musiałam glowkować.
Prace świetne, gratuluje wam dziewczyny zdolniachy z was![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)