Całość pokryta maskedem DR i cwiety
![]()
Całość pokryta maskedem DR i cwiety
![]()
uuuuu chocopowala normalnie
![]()
Cwiczonka z wykorzystaniem nowego pedzelka![]()
![]()
Nie patrz nigdy na twarz, czy piekna i mila. Patrz tylko na serce, bo w nim dobroć i sila
wow Agusia piękneszacuneczek
![]()
Wiara jest miłością do tego co niewidoczne, ufnością w to, co niemożliwe i nieprawdopodobne
osz... i ty smiesz kobieto prosic (chyba w innym temacie) żebym ci na warsztatch pokazala moje pseudoOneStorketo ja powinnam poprosić o lekcje i nie popuszcze Ci tego moja droga
![]()
aga piekne sa nie moge sie wprost napatrzecpokaz nam ten pedzelek
![]()
agusia piękneszukaj szukaj
a powiem ci że jeszcze świetnie wygląda na tych długich tipsach
A więc w sklepie nie znalazłam ale pedzelek wyglada tak i zestaw w ktorym byl
![]()
Nie patrz nigdy na twarz, czy piekna i mila. Patrz tylko na serce, bo w nim dobroć i sila
aaaaaaaaaaa ślinotokprzecież to dokładnie te same co ja mam, szkoda że mi tak nei wychodzi
ale i tak robię postępy i też jestem z tych pędzli zadowolona, to te o których rozmawiałysmy ostatnio w zakupach
tej samej firmy pedzelki w wiekszym zestawie sa u dobrej rady Zestaw 7 pędzli SKOS profesjonalnych do żelu UV ANC.Nail Art. Japan :: dobrarada
a także na ebay i jest ich jeszcze więcej wtedy
A możeby tak założyć konto na ebayu i wspólnie kupować?
śliczne te kwiatki![]()
Jeszcze raz pedzelek...z przodu i z boku...
![]()
Przepiękne robicie te kwiatuchy.
Jeszcze nigdy nie próbowałam, wydaje mi się, że mnie to póki co przerasta, ale póki nie spróbuję, to się nie przekonam...
Muszę zainwestować w końcu w zestawik.![]()
tak to sa te same, w moim zestawie skośny jest węższy i szerszy, 2 są. agusia tak mi jakieś kpk, widzialaś moje malunki tym skośnym, poproszę o dobre rady![]()
moje wypociny ciag dalszy
przyszla kolej na pudeleczko![]()
superoczywiście podziekowania mi jeszcze nie wróciły..:/
Wszystko jest w naszych rękach, więc nie mogą zostać pominięte.
(G. Chanel)
Dziewczyny tak na szybko zrobilam takie cuś....bez pomysla ehh ale jutro postaram sie cos lepszegoi tez przede wszystkim w dziennym swietle bo ta lampka juz mnie wpienia grrrrr
Agusia wielka jesteś![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)