Cytat Napisał woszczur Zobacz post
ja tak mam... często wstaje w nocy i tłukę się młotkiem ubijając kotlety... czasem robię jajecznicę z 8 jajek, kiedyś to nawet robiłam placki ziemniaczane i krokiety ... wprawdzie zjadłam je o 4 rano bo zanim zrobiłam naleśkiki i mięso się ugotowało to troche minęło... ale nie mam problemu z nadwagą... waże 47,5 przy 155cm

ale co do diet to mam taką jedną od mojej koleżanki która z reszta pochłania żarcie tak samo jak i ja... tonami... 4 razy w roku robi sobie taką dietkę oczyszczającą i zmniejszającą żołądek: ja ją sobie robie pezrważnie tydzień po świętach i naprawdę 3 dni mi wystarcza i żołądek mi się skurczy
jak ktoś chce to se skorzysta:

to jest dieta 5 dniowa je się produkty tyle ile wejdzie do żołądka w weekend je się normalnie i w razie potzrby dietę sie powtarza ale nie dłuzej niż 4 tygodnie. przez te pięc dni je się non stop to samo ale jak się chce to się wytrzyma:

10.00 serek topiony (mogą być 2) (może być smakowy)+ kawa (bez mleka i cukru)
12.00 jajko+ pomidor (mogą być 2 jaja i 2 pomidory)
14.00 jabłko (dowolnej wielkości)
16.00 20dkg sera białego (może być twaróg, bieluch, wiejski, jaki kto lubi)+ ogórek lub papryka (dowolnych rozmiarów)
18.00 nic
20.00
1 lampka wina czerwonego wytrawnego (jak ktoś ma małe kieliszki to małe, jak ktoś ma wiadro to wiadro)

spróbuje zobaczymy jak mi pójdzie
Dzięki