Pokaż wyniki 1 do 25 z 1215

Temat: odchudzanie

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Kosmetyczka Avatar barbara_kawka

Domyślnie

Cytat Napisał seqoya Zobacz post
    o z tym talerzem to świeta racja takie małe "oszukiwanie" działa rewelacyjnie a przed każdym pioiłkiem warto wypić szklanke wody

Też czesto się odchudzam, ale to takie nieregularne Bardziej preferuję dietę ryżową, słodycze rzadko jadam, są mi obojetne, walczę z nałogiem picia coli i kawy. I ostatnio nawet jestem z siebie dumna
    Dziewczyny jak są osoby które stawiają na zabiegi w salonach to polecam BEAUTYTEK ostatnio miałam wykonany zabieg i po 40 min 3 cm mnjiej w pasie po jednym zabiegu, byłam w szoku, bo przez ponad rok nie wierzyłam w skuteczność tego urządzenia.
    co do wody to nie mozna pic przed samym posilkiem ... tak z godzinke przed ale zaraz przed i zaraz po nie mozna bo kwasy zoladkowe zle dzialaja ... i zwalnia sie metabolizm ...

jesli zielona herbata to pije sie bodajze ktores parzenie z koleji .. pierwsze dwa sie wylewa i dopiero chyba trzecie sie pije ... nie pamietam dokladnie .

moje drogie kobietki ... ja uwazam ze nie powinno sie wspomagac diety zadnymi tabletkami ... teraz sie wydaje ze sa ok ... ale za 10 lat okaze sie ze substancje w nich sa szkodliwe... tak samo jak np. z takimi tabletkami adipex ... fajne sa bo sie chudnie w oczach itp. ale jak sie okazalo uzalezniaja bo jest w nich pochodna amfetaminy ... i od paru lat na polskim rynku sa niedostepne .... nie warto sie truc... najlepiej mniej jesc...
    Ostatnio edytowane przez barbara_kawka ; 06-05-2009 o 13:07

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)

Tags for this Thread

Zasady postowania