No krew mnie zalewa dziewczyny! Czy Wy nie macie rodzin na utrzymaniu? Nie macie zusu do opłacenia? Przypominam że stylizacja paznokci to zawód niektórych z nas! Zawód z którego muszą się utrzymywać a przez Was są na skraju bankructwa! Tak moje drogie - przez Was! Masakrycznie zaniżacie ceny na rynku i to że się uczycie nie ma tu najmniejszego znaczenia! Jak ktoś się uczy to daje ogłoszenie "Szukam modelki do nauki przedłużania paznokci, biorę symboliczną opłatę za materiały" i robić tak do póki nie dojdziecie do takiej wprawy żeby móc zrobić normalny cennik. Niestety jak znam życie to większość osób które się teraz tłumaczą "biorę 20 zł bo się uczę" robi normalne ogłoszenia z dopiskiem 'tanio'. A żadna nie pomyślała że klientki zakodują to sobie jako "ale ze mnie ciągnęli kasy w salonie! Ta pani bierze 20 zł i na pewno jej się to opłaca!". Nic tylko podziękować za niszczenie naszego rynku pracy, de facto w przyszłości waszego ale wątpię żeby był to kiedyś Wasz zawód skoro same sobie dołki kopiecie.