Oooj ja też jestem zadowolona z tego, że nie zostałam na poprzednim forum. Z profesjonalistkami tak jak tutaj się tam nie spotkałam, nikt nikogo nie obrażał czy też nie wypraszał z forum za brak papierka ale strasznie denerwowała mnie jedna osoba, prawdopodobnie administratorka. Dziewczyny wklejały bardzo dużo zdjęć pytając o opinie i owa dziewczyna zawsze musiała skomentować każde, oczywiście zawsze była to krytyka i nie wiedzieć czemu nie czepiała się o nic innego jak o linię włosa. Później doszłam do wniosku, że czepiała się tylko tego ponieważ dla osób które w pazurkach nie siedzą ta nazwa była obca a co za tym idzie myślała "jestem wielka jeeee"Po tym wszystkim co tam czytałam naprawdę uwierzyłam w to, że mam do czynienia z kobietą, która siedzi w tym fachu kilka lat i zna się na rzeczy do póki nie zamieściła na forum swoich prac... Dziewczyny to była jedna wielka masakra, myślałam że spadne z krzesła i śmieję się sama do siebie do tej pory gdy to wspominam.
Ehh... Nawet przed chwilą zostałam skrytykowana przez "pseudo-znawcę" za wzór paznokcia który wykonałam jakby to była moja wina, że klientka taki sobie zażyczyła. O gustach się nie dyskutuje ale mówić komuś że ohydnie wykonuje to co robi przez to że wzorek się nie spodobał to lekka przesada...

Po tym wszystkim co tam czytałam naprawdę uwierzyłam w to, że mam do czynienia z kobietą, która siedzi w tym fachu kilka lat i zna się na rzeczy do póki nie zamieściła na forum swoich prac... Dziewczyny to była jedna wielka masakra, myślałam że spadne z krzesła i śmieję się sama do siebie do tej pory gdy to wspominam.