Oooj ja też jestem zadowolona z tego, że nie zostałam na poprzednim forum. Z profesjonalistkami tak jak tutaj się tam nie spotkałam, nikt nikogo nie obrażał czy też nie wypraszał z forum za brak papierka ale strasznie denerwowała mnie jedna osoba, prawdopodobnie administratorka. Dziewczyny wklejały bardzo dużo zdjęć pytając o opinie i owa dziewczyna zawsze musiała skomentować każde, oczywiście zawsze była to krytyka i nie wiedzieć czemu nie czepiała się o nic innego jak o linię włosa. Później doszłam do wniosku, że czepiała się tylko tego ponieważ dla osób które w pazurkach nie siedzą ta nazwa była obca a co za tym idzie myślała "jestem wielka jeeee"Po tym wszystkim co tam czytałam naprawdę uwierzyłam w to, że mam do czynienia z kobietą, która siedzi w tym fachu kilka lat i zna się na rzeczy do póki nie zamieściła na forum swoich prac... Dziewczyny to była jedna wielka masakra, myślałam że spadne z krzesła i śmieję się sama do siebie do tej pory gdy to wspominam.
Ehh... Nawet przed chwilą zostałam skrytykowana przez "pseudo-znawcę" za wzór paznokcia który wykonałam jakby to była moja wina, że klientka taki sobie zażyczyła. O gustach się nie dyskutuje ale mówić komuś że ohydnie wykonuje to co robi przez to że wzorek się nie spodobał to lekka przesada...