Pokaż wyniki 1 do 25 z 211

Temat: Kto to jest pseudo-stylistka??

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Wizażystka Avatar Ladyss

Domyślnie Odp: Kto to jest?

Oooj ja też jestem zadowolona z tego, że nie zostałam na poprzednim forum. Z profesjonalistkami tak jak tutaj się tam nie spotkałam, nikt nikogo nie obrażał czy też nie wypraszał z forum za brak papierka ale strasznie denerwowała mnie jedna osoba, prawdopodobnie administratorka. Dziewczyny wklejały bardzo dużo zdjęć pytając o opinie i owa dziewczyna zawsze musiała skomentować każde, oczywiście zawsze była to krytyka i nie wiedzieć czemu nie czepiała się o nic innego jak o linię włosa. Później doszłam do wniosku, że czepiała się tylko tego ponieważ dla osób które w pazurkach nie siedzą ta nazwa była obca a co za tym idzie myślała "jestem wielka jeeee" Po tym wszystkim co tam czytałam naprawdę uwierzyłam w to, że mam do czynienia z kobietą, która siedzi w tym fachu kilka lat i zna się na rzeczy do póki nie zamieściła na forum swoich prac... Dziewczyny to była jedna wielka masakra, myślałam że spadne z krzesła i śmieję się sama do siebie do tej pory gdy to wspominam.

Ehh... Nawet przed chwilą zostałam skrytykowana przez "pseudo-znawcę" za wzór paznokcia który wykonałam jakby to była moja wina, że klientka taki sobie zażyczyła. O gustach się nie dyskutuje ale mówić komuś że ohydnie wykonuje to co robi przez to że wzorek się nie spodobał to lekka przesada...
    Ostatnio edytowane przez Ladyss ; 09-07-2009 o 23:42

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)