woszczurku kochany Ty nasz momencik bo źle zrozumiałaś moje słowapanna o której wcześniej opowiadałam nie potrafiła zwrócić uwagę na coś innego, nie potrafiła pochwalić naprawdę ślicznie zrobione paznokcie - kiedy na forum pojawiło się jakieś zdjęcie padały od niej tylko słowa "za gruba linia włosa" nawet jeśli tak nie było! W skrócie: nauczyła się jednego zdania i próbowała udawać mądrą. Ty woszczurku robisz przepiękne prace - jej były jedną wielką porażką, Ty jeśli krytykujesz to robisz to sprawiedliwie - ona krytykowała aby wyjść na najmądrzejszą. Więc co Ty porównujesz?!
![]()

panna o której wcześniej opowiadałam nie potrafiła zwrócić uwagę na coś innego, nie potrafiła pochwalić naprawdę ślicznie zrobione paznokcie - kiedy na forum pojawiło się jakieś zdjęcie padały od niej tylko słowa "za gruba linia włosa" nawet jeśli tak nie było! W skrócie: nauczyła się jednego zdania i próbowała udawać mądrą. Ty woszczurku robisz przepiękne prace - jej były jedną wielką porażką, Ty jeśli krytykujesz to robisz to sprawiedliwie - ona krytykowała aby wyjść na najmądrzejszą. Więc co Ty porównujesz?!