Pokaż wyniki 1 do 25 z 1692

Temat: Evolashes - rzesy, kleje, removery, norki, rzesy z norek

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Nałogowiec Avatar Gorzkajakmokka

Domyślnie Odp: Evolashes - rzesy, kleje, removery, norki, rzesy z norek

Nie wiem, może poczułaś się urażona, ale takie było moje pierwsze spostrzeżenie jako postronnej obserwatorki.
    Byłaś u Evo na szkoleniu, polubiłaś je itd.
    W każdym razie, fajnie że martwisz się o szkoleniowców, ale wydaje mi się, że to czy ktoś sprzedaje swoją ciężko nabytą , drogą wiedzę to już tylko i wyłącznie wybór tej osoby. Jak ja będę kiedyś coś umiała na tyle aby dzielić się z innymi to zdziwiłabym się gdyby ktoś miał mi to za złe a tym bardziej gdyby mi zabraniał i czuł się oburzony tym faktem.
    Jak ktoś chce pójdzie na inne forum, obejrzy filmik i dostanie to czego chce...

W każdym razie ja Nadiuszce dziękuję za ten post. Nie kleję dolnych rzęs. Jak kiedyś ktoś się uprze to fajnie, znam sposób. Nie poszłabym z tego na szkolenie. Prędzej bym odmówiła robienia, albo męczyła kogoś na otwartym oku i tyle. Myślę, że wiele dziewczyn miało podobnie.

Zresztą pewnie zostane potępiona i będę na czarnej liście, ale chyba to forum nie powstało po to aby chronić dobra instruktorów, szkoleniowców i oszczędzać wiedzę wszelaką

I już jestem cicho
    Ostatnio edytowane przez Gorzkajakmokka ; 12-11-2012 o 14:06

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Zasady postowania