Cytat Napisał karo-f Zobacz post
No właśnie po french pink człowiek spodziewałby się chociaż odrobiny "pinka" a tu trupek...

A próbowała któraś z Was łączyć Silcarowe Base Ony i Affinity z maskedem i-Nails? W innym wątku całkiem dobrze dziewczyny o nim piszą, kolor i krycie też jak dla mnie piękne tylko nie wiem na ile się chemicznie polubią?
A próbowałam łączyć :-) Z powodzeniem. Ale jak dla mnie jest bardzo podobny do silcare masked, choć tego silcare dawno nie miałam, ponoć się pogorszył.
Przyszła mi paczka i moje clear-v i sama nie wiem czy mają poświatę czy nie chyba mają.
Co do wacików bezpyłowych, wzięłam za 7,50 500 szt i one są rewelacyjne. A gdzieś czytałam, że komuś się rozwarstwiały, to jak dla mnie grube, przyjemne i się nie rozdzierają. Kupiłam też kolor czerwony pod nazwą Red Wine i jest to taka krwawa marry-rewelacja , śliczny kolor. Mam nadzieję dziś nim klientce pazurki zrobić. Próbowałam też Angel White, ten biały z kolorówki. Średniogęsty, porównywalny do Golden Nails, ale rzadszy od MM Forte i to sporo, za to kolor jest bielutki, nie ekstremalny, ale wystarczający. Linia uśmiechu wyraźna, utwardza się po 3 minutach, nie rozlewa i po nałożeniu nabłyszczacza z I-Nails Quick Finish nadal jest biały, nie żółknie. Poczekam na klientkę jakąś, to będzie wiadomo jak z trwałością, ale bardzo mi pod pasował, bo do tej pory miałam Allepaznokcie śnieżnobiały, ale on lubił żółknąć i kosztował 9zł/5ml , a ten 7,50/5ml z tym, że w Alle musiałam specjalnie wysyłkę płacić, bo u nich nic nie zamawiałam oprócz żarówek.