Jak kupowałam clear-v z tych wyprzedaży to mialam bez poświaty, a jak kupiłam w sklepie stacjonarnym to wyraźnie widac fioletową poświatę choć nie jest ona tak mocna jak przy violecie.
Angel white żółknie mi na potegę Przyzwyczailam się do tego rzadkiego z basic ale trzeba go odkręcic na jakiś czas żeby zgęstniał ciut. Miałam jeszcze jakiś biały z base one, chyba ten estermo najbielszy ale tez ciut żólknie jak się za długo przetrzyma.
Z mlecznych pink french znalazłam tylko jeden który w miare nie blednie w lampie- z seri exellent ale chyba juz go nie ma nigdzie więc sama nie wiem co zrobie jak mi się skończy. Może do tych blednących domieszac jakiegoś różu?
Co do clear i podkładów to zaczęłam używac serii perfect podkładu i budujacego i trzyma się rewelacyjnie Ciekawe jak white z tej serii, używa ktoś?
Nabłyszczacz niezmiennie silikonowy exellent choc czasem na frenchu widać jak się brudzi i ściera. Trzeba pokrywać top coat.
Kolor masked z basic bardzo mi odpowiada,świetnie kryje, a jak chcę lżejszy odcień to daję go poprostu mniej i rozcieram