roślinke można na allegro kupić i nie jest droga bo kosztuje od11 do20zł i nie ma w niej nic szkodliwego po prostu uważam że gedaja na ta stewie ponieważ wszystkie cukiernie by splajtowały .Stewia jest dużo tańsza w produkcji niż cukier a poza tym zdrowsza .Ja lubie wszystkie wynalazki pije też algi (inaczej krysztalki japońskie) braam duzo tabletek przeciw bulowych jak miałam miesiączke bo tak mnie brzuch bolał że mi sie wymiotować chciało a teraz nie biore wogule polecam każdemualfi są rewelacyjne są na wiele zchrzeń ,a nawet na kaca dobre
---------- Dodano o godzinie 13:56 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 13:45 ----------
Jeśli chodzi o zielona herbate to pije sie każde pażenie ale nie wlno ja wrzątkiem zalewać bo traci swojje właściwościtrzeba zalać herbatke wodą która ma temperature pomiędzy 80 a 60 stopni celcjusza bedzie wtedy smaczna bo nie bedzie goszka ja uwielbiam zielona herbatke i polecam wam też białą herbate ma wiecej właściwości niz zielona i oczyszcza organizm z toksyn a w smaku jest delikatniejsza .W polsce jest sieć sklepów która sie nazywa" świat herbaty" ja tam zawsze kupowałam herbatki polecam .