Cytat Napisał dzidzia Zobacz post
kurde jak tak czytam to mnie az ciary przechodza brrrrrrr
a co to znaczy jak sie snie ze sie z kims caluje hehe ja ostatnio dzien w dzien tak mam , to znaczy ze glodnemu chleb na mysli hehehhehh
Mariolak powodzenia
dzidzia opisz dokładnie ten sen jak się z kimś całuszesz to sprawdzę ci w moim magicznym senniku co to znaczy bo tutaj jest 2,5 strony napisane o pocałunku więc nie chce mi się za bardzo przepisywac;/
dziękuję i trzymaj jutro za mnie kciuki

---------- Dodano o godzinie 15:52 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 15:42 ----------

Cytat Napisał lena2711 Zobacz post
A mi się śnił mały czarny kot z żółtymi oczkami,któremu wyciągałam pchły a te pchły wyglądały jak kleszcze ale takie duże i były czarne,a wszystko się działo w sklepie zoologicznym gdzie kiedyś pracowałam.
jeśli chodzi o kota to też jest bardzo wiele znaczen zarówno dobre jak i złe... czarne kocięta to symbol szczęścia. Jeśli miałaś teraz jakieś trudności to uśmiechnie się do ciebie dobra passa. Sennik radzi zagrać w totka, puścic kupon lub zagrać w kasynie gdyż jest duże prawdopodobieńswo wygranej trzymam kciuki powodzeniapchły i kleszcze oszczegają przed chorobami i wrogami...

---------- Dodano o godzinie 15:57 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 15:52 ----------

Cytat Napisał asia Zobacz post
mi się dziś śniło że jakaś wielka baba ukradła nasz samochód, jak wstałam poszłam przez okno zobaczyć czy stoi
Twojego snu nie mogę rozszyfrować z moim sennikiem