Strona 38 z 239 PierwszyPierwszy ... 283435363738394041424888138 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki 926 do 950 z 5973

Temat: co teraz robicie....

Molestantka klawiatury ban

Domyślnie

a ja wy kompałam dzieciaki,zapodałam im leki. i siedzę jeszcze chwileczkę na forum. bo się burza zbliża.a jak to u nas bywa przy burzy zaraz prądu nie będzie.

Molestantka klawiatury

Domyślnie

a ja robie moj nieszczesny kurs,zaglosowalam na zdjecia dziewczyn na nk,jestem w dolku bo musze sie wstrzymac do 20stego z kupnem kuferkaIvonna corka da sobie rade bedzie wszystko dobrze ja w jej wieku do Francji na pielgrzymke jechalam

VIP Avatar natalia268

Domyślnie

czemu do 20-stego? heh nie martw sie jeszcze dwa tygodnie

jejjkuuu jakos coraz mniej casu mam na zagladanie tu.. ale mam nadzieje ze jak juz prawie wakacje to bedzie tak jak było...Przez ostatnie 3 dni to jakos sie źle czuje.. głowa boli i mi nie dobrze i duszno... Eh. jeszcze tak mi zimno siedze w pokoju w polarze a raczki mam takie zimne jak nie wiem co.

Domyślnie

Cytat Napisał natalia268 Zobacz post
    czemu do 20-stego? heh niemartw sie jeszcze dwa tygodnie

jejjkuuu jakos coraz mniej casu mam na zagladanie tu.. ale mam nadzieje ze jak juz prawie wakacje to bedzie tak jak było...Przez ostatnie 3 dni to jakos sie źle czuje.. głowa boli i mi nie dobrze i duszno... Eh. jeszcze tak mi zimno siedze w pokoju w polarze a raczki mam takie zimne jak nie wiem co.
    no to kochana dopadło cie to co mojego synka,no i inne dzieciaki.

VIP Avatar natalia268

Domyślnie

nie no ale... to tak czasami mi się dzieje... najczesciej tak pod wieczór własnie... bo rano i popołudniu mniej wiecej dobrze

Molestantka klawiatury

Domyślnie

bo musze najpierw zaplacic rachunek,buuuuuuuuuuuuu

VIP Avatar natalia268

Domyślnie

oooo nie płać, bierz kuferek !

Nałogowiec Avatar afterglow

Domyślnie

Cytat Napisał ivonna70 Zobacz post
    A ja czekam na mężusia i ciągle się martwię o córkę. Dzwoniłam do niej na te pola lednickie, a ona mi mówi, że poszła sobie z koleżanką nad jezioro. Pytam czy nauczycielka wie, a ona że oni mogą robić co chcą i sami się pilnować, a tam z kilkanaście tysięcy ludzi jest Boję się, żeby nic jej się nie stało, bo wariatów nie brakuje.
    kochanie nie martw sie! ja byłam na polach lednickich w 2006 roku. Tam jest na prawde bezpiecznie. Nie mas sie o co martwic. co chwile patrole i mnostwo braci i sióstr, którzy pomagaja i interesują się połóż się spokojnie spać gwarantuje Ci, że wróci cała i zdrowa

Domyślnie

ivonko wszystko będzie dobrze. nie martw się.

Molestantka klawiatury

Domyślnie

Niestety rachunek wazniejszyTeraz wstawiam zdjecia i skonczylam juz sie bawic z pazurkami bo slepa jestem i nic nie widze

SuperVIP Avatar ivonna70

Domyślnie

Cytat Napisał afterglow Zobacz post
    kochanie nie martw sie! ja byłam na polach lednickich w 2006 roku. Tam jest na prawde bezpiecznie. Nie mas sie o co martwic. co chwile patrole i mnostwo braci i sióstr, którzy pomagaja i interesują się połóż się spokojnie spać gwarantuje Ci, że wróci cała i zdrowa
    Dzięki Jednak spać i tak nie pójdę, bo właśnie z nią pisałam i tam leje jak diabli, więc już sobie wyobrażam jak będzie wyglądała. Ona jest bardzo podatna na przeziębienia, a po tej wyprawie może być co najmniej gil do pasa.

Domyślnie

ja właśnie wróciłam z komisji wyborczej i idę z powrotem na 14.30 bo się podzieliliśmy na dwie grupy ,a tak mi się chce że masakra... :/ a na nogach od 6 bo trza było tam iśc wcześniej i się podpisac...
    Iz

Wymyśliła sobie, że kiedyś będzie tak cholernie szczęśliwa.... I będzie

SuperVIP Avatar ivonna70

Domyślnie

No to masz niezłą fuchę. Ja też niewiele spałam, bo poszłam lulu około 2 w nocy, a wstałam o 6 rano. Najważniejsze, że moje dziecko wróciło do domu całe. Wszystko miała mokre jak gnój. Zrobiłam jej gorącą kąpiel, dostała kieliszek śliwowicy łąckiej, herbatę malinową i poszła spać. Mam nadzieję, że się nie przeziębi.

Domyślnie

no i widzisz, niepotrzebnie się tak martwiłaś , ale normalne w koncu jesteś mamusia no ja też poszłam koło drugiej i chyba będe musiała isc sie troszku drzemnac , bo komisja bedzie do 22 i jeszcze liczenie glosow czyli przyjde do domku w nocy albo nad ranem a buuuu
    Iz

SuperVIP Avatar ivonna70

Domyślnie

Faktycznie lepiej się prześpij, bo potem na oczy nie wyrobisz z przemęczenia. Tyle papierków to oczopląsu idzie dostać. A ja może bym się tak nie martwiła, ale w noc poprzedzającą wyjazd miałam bardzo zły sen i jeszcze w dodatku dzień przed wyjazdem znajomy mojej córki popełnił samobójstwo skacząc z dachu wieżowca. Więc trochę dużo emocji było.

Domyślnie

o ja pierdziu to juz sobie wyobrazam ze bylas jednym wielkim klebkiem nerwow, ale na szcescie masz juz core w domku teraz tylko jakies witaminki wzmacniajace i do lozeczka zeby Ci sie nie przeziebila :
    Iz

Weteran Avatar madzialena

Domyślnie

witaminki albo coś mocniejszego z resztą Iwonka wie co robić
    cholera jasna wygońcie mnie żebym sie spakowała w końcu..
    I forum
    miłośniczka akrylu

SuperVIP Avatar ivonna70

Domyślnie

No już pisałam, że dostała kieliszek śliwowicy łąckiej i herbatę malinową. Teraz śpi jak zabita. A i tak spojrzałam teraz na nią, a ona ma tak spieczoną buzię od słońca, że chyba skóra jej schodzić będzie. Już zapowiedziała, że w przyszłym roku też jedzie.

Molestantka klawiatury

Domyślnie

A kiedy ty wyjezdzasz?Ja tez musze sie wygonic ale mi sie niechce

Weteran Avatar madzialena

Domyślnie

jutro.. ah no nic dziewczynki moje kochane ide sie pakować
    nienawidze tego.. bry :/
    I forum
    miłośniczka akrylu

Domyślnie

dobra kochane ja spadam się położyc bo nie wytrzymam na tej komisji ;/

---------- Dodano o godzinie 10:38 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 10:38 ----------

aaa Madziu miłego pakowanka
    Iz

Nałogowiec

Domyślnie

a ja siedze z coreczka i czekam az sie synek obudzi, nocke mialam do tylka bo biedacze goraczkuje od wczoraj, ciezka nocka byla i pewnie dzien tez nie bedzie wesolutki, no coz, tak to jest jak dzieci chore - prawda?

jestem juz po 3 kawkach, zaraz beda mi sie lapki trzesc, dobrze ze to niedziela i nie ma nikogo na pazorki ha ha...

Domyślnie

Cytat Napisał stella Zobacz post
    a ja siedze z coreczka i czekam az sie synek obudzi, nocke mialam do tylka bo biedacze goraczkuje od wczoraj, ciezka nocka byla i pewnie dzien tez nie bedzie wesolutki, no coz, tak to jest jak dzieci chore - prawda?

jestem juz po 3 kawkach, zaraz beda mi sie lapki trzesc, dobrze ze to niedziela i nie ma nikogo na pazorki ha ha...
    oj dokładnie.znam to.moje też chore.

Nałogowiec

Domyślnie

dzieki za pocieszenie ziziz, kurde niedziele mam nieciekawa, ale zagladam tu do was co chwilka popatrzec co piszecie

Domyślnie

A ja właśnie wróciłem z wesela wczorajszego wybawiłem się nieziemsko, wygrałem dwie flaszki na oczepinach jedną z drugim kolegą robiliśmy taniec erotyczny i byliśmy najlepsi z 4 par wybrali nas haha ale ubaw był

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 13 users browsing this thread. (0 members and 13 guests)