a ja wy kompałam dzieciaki,zapodałam im leki. i siedzę jeszcze chwileczkę na forum. bo się burza zbliża.a jak to u nas bywa przy burzy zaraz prądu nie będzie.![]()
a ja wy kompałam dzieciaki,zapodałam im leki. i siedzę jeszcze chwileczkę na forum. bo się burza zbliża.a jak to u nas bywa przy burzy zaraz prądu nie będzie.![]()
a ja robie moj nieszczesny kurs,zaglosowalam na zdjecia dziewczyn na nk,jestem w dolku bo musze sie wstrzymac do 20stego z kupnem kuferkaIvonna corka da sobie rade bedzie wszystko dobrze ja w jej wieku do Francji na pielgrzymke jechalam
![]()
czemu do 20-stego? heh nie martw sie jeszcze dwa tygodnie![]()
jejjkuuu jakos coraz mniej casu mam na zagladanie tu.. ale mam nadzieje ze jak juz prawie wakacje to bedzie tak jak było...Przez ostatnie 3 dni to jakos sie źle czuje.. głowa boli i mi nie dobrze i duszno... Eh. jeszcze tak mi zimnosiedze w pokoju w polarze a raczki mam takie zimne jak nie wiem co.
nie no ale... to tak czasami mi się dzieje... najczesciej tak pod wieczór własnie... bo rano i popołudniu mniej wiecej dobrze
bo musze najpierw zaplacic rachunek,buuuuuuuuuuuuu
oooonie płać, bierz kuferek !
![]()
ivonko wszystko będzie dobrze. nie martw się.![]()
Niestety rachunek wazniejszyTeraz wstawiam zdjecia i skonczylam juz sie bawic z pazurkami bo slepa jestem i nic nie widze
![]()
ja właśnie wróciłam z komisji wyborczej i idę z powrotem na 14.30 bo się podzieliliśmy na dwie grupy ,a tak mi się chce że masakra... :/ a na nogach od 6 bo trza było tam iśc wcześniej i się podpisac...
Iz
Wymyśliła sobie, że kiedyś będzie tak cholernie szczęśliwa.... I będzie![]()
No to masz niezłą fuchę. Ja też niewiele spałam, bo poszłam lulu około 2 w nocy, a wstałam o 6 rano. Najważniejsze, że moje dziecko wróciło do domu całe. Wszystko miała mokre jak gnój. Zrobiłam jej gorącą kąpiel, dostała kieliszek śliwowicy łąckiej, herbatę malinową i poszła spać. Mam nadzieję, że się nie przeziębi.
no i widzisz, niepotrzebnie się tak martwiłaś , ale normalne w koncu jesteś mamusiano ja też poszłam koło drugiej i chyba będe musiała isc sie troszku drzemnac , bo komisja bedzie do 22 i jeszcze liczenie glosow czyli przyjde do domku w nocy albo nad ranem a buuuu
Iz
Faktycznie lepiej się prześpij, bo potem na oczy nie wyrobisz z przemęczenia. Tyle papierków to oczopląsu idzie dostać. A ja może bym się tak nie martwiła, ale w noc poprzedzającą wyjazd miałam bardzo zły sen i jeszcze w dodatku dzień przed wyjazdem znajomy mojej córki popełnił samobójstwo skacząc z dachu wieżowca. Więc trochę dużo emocji było.
o ja pierdziu to juz sobie wyobrazam ze bylas jednym wielkim klebkiem nerwow, ale na szcescie masz juz core w domkuteraz tylko jakies witaminki wzmacniajace i do lozeczka zeby Ci sie nie przeziebila :
Iz
witaminki albo coś mocniejszegoz resztą Iwonka wie co robić
cholera jasna wygońcie mnie żebym sie spakowała w końcu..
Iforum
miłośniczka akrylu![]()
No już pisałam, że dostała kieliszek śliwowicy łąckiej i herbatę malinową. Teraz śpi jak zabita. A i tak spojrzałam teraz na nią, a ona ma tak spieczoną buzię od słońca, że chyba skóra jej schodzić będzie. Już zapowiedziała, że w przyszłym roku też jedzie.
A kiedy ty wyjezdzasz?Ja tez musze sie wygonic ale mi sie niechce![]()
jutro.. ah no nic dziewczynki moje kochane ide sie pakować![]()
nienawidze tego.. bry :/
Iforum
miłośniczka akrylu![]()
dobra kochane ja spadam się położyc bo nie wytrzymam na tej komisji ;/
---------- Dodano o godzinie 10:38 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 10:38 ----------
aaa Madziu miłego pakowanka![]()
Iz
a ja siedze z coreczka i czekam az sie synek obudzi, nocke mialam do tylka bo biedacze goraczkuje od wczoraj, ciezka nocka byla i pewnie dzien tez nie bedzie wesolutki, no coz, tak to jest jak dzieci chore - prawda?
jestem juz po 3 kawkach, zaraz beda mi sie lapki trzesc, dobrze ze to niedziela i nie ma nikogo na pazorki ha ha...
dzieki za pocieszenie ziziz, kurde niedziele mam nieciekawa, ale zagladam tu do was co chwilka popatrzec co piszecie
A ja właśnie wróciłem z wesela wczorajszego wybawiłem się nieziemsko, wygrałem dwie flaszki na oczepinachjedną z drugim kolegą robiliśmy taniec erotyczny i byliśmy najlepsi
z 4 par wybrali nas
haha ale ubaw był
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)